Szerző: Bányai György

2009. április 20. 12:21

Hivatalosan is megérkezett az LG Viewty Smart

Az LG ma hivatalosan is bejelentette Viewty Smart telefonját, mely a sikeres érintőkijelzős Viewty utódaa. Az újdonság Wi-Fi hálózati csatolóval, HSDPA-modullal és 800x480 képpontos kijelzővel rendelkezik és akár DivX-videókat is le tud játszani.

[HWSW] Az LG ma hivatalosan is bejelentette Viewty Smart telefonját, mely a sikeres érintőkijelzős Viewty utódaa. Az újdonság Wi-Fi hálózati csatolóval, HSDPA-modullal és 800x480 képpontos kijelzővel rendelkezik és akár DivX-videókat is le tud játszani.

Az LG bejelentette a több mint 6,5 millió példányban eladott Viewty mobiljának utódját, a Viewty Smartot. Az új készülék mindössze 12,4 milliméter vékony burkolatában 3 hüvelykes, 800x480 képpontos kijelző található, melyen a tulajdonos akár DivX-filmeket is végignézhet. A Viewty Smart a képalkotás terén sem okoz majd csalódást, benne 8 megapixeles, autofókuszos élességállítású kamera készíti a nagyfelbontású fényképeket.

A Viewty Smart LED-vakuval felszerelt kamerája akár ISO 1600 érzékenységre is állítható, ráadásul autofókusza arcfelismerésre is alkalmas, a gyártó állítása szerint a videofelvételek pedig a DVD-minőséget is megütik. A megújult S-Class kezelőfelülettel rendelkező mobilba 7,2 Mb/s sebességre képes HSDPA-adaptert és A-GPS helymeghatározást is építettek, így a gyors interneteléréssel, valamint a navigációval kapcsolatos sorok is kihúzhatók a kívánságlistákról.

Az két utóbbi lehetőség az elkészült fotók témájának földrajzi helyzetének rögzítését, valamint e fotók képmegosztó oldalakra történő feltöltését is lehetővé teszi. A mobil belső memóriája nem nevezhető szűkösnek, ám ehhez a másfél gigabájtnyi tárhoz SDHC-kártyákkal akár 32 gigabájt is hozzákapcsolható. A hatalmas kijelzővel rendelkező LG Viewty Smart május végén éri el a gyártó számára fontosabb európai szolgáltatókat. A készülék ára egyelőre ismeretlen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról