:

Szerző: Koi Tamás

2009. március 9. 10:43

Új vezérigazgató kerül a Pannon élére

Anders Jensent, a Telenor bangladesi leányvállalatának első emberét nevezte ki a Pannon igazgatótanácsa a cég vezérigazgatójává -- tudatta hétfői közleményében a mobilszolgáltató. A szakember 2009. április 1-jén Ove Fredheim helyét veszi át. Fredheim szinte napra pontosan öt évig vezette a Telenor tulajdonában álló céget, későbbi pályafutását az anyavállalaton belül folytatja.

[HWSW] Anders Jensent, a Telenor bangladesi leányvállalatának első emberét nevezte ki a Pannon igazgatótanácsa a cég vezérigazgatójává -- tudatta hétfői közleményében a mobilszolgáltató. A szakember 2009. április 1-jén Ove Fredheim helyét veszi át. Fredheim szinte napra pontosan öt évig vezette a Telenor tulajdonában álló céget, későbbi pályafutását az anyavállalaton belül folytatja.

Anders Jensen
Anders Jensen
Jensen 2007-től a Telenor bangladesi leányvállalata, a Grameenphone vezérigazgatójaként tevékenykedett, mely egyben Banglades legnagyobb mobilszolgáltatója. Ezt megelőzően 2005-től a Telenor Sweden marketing vezérigazgató-helyetteseként és a lakossági piacért felelős vezetőjeként dolgozott. A svéd szakember korábbi tapasztalatait egyebek mellett olyan cégeknél szerezte, mint az Europolitan, a Vodafone és a Telenor, emellett számos évet töltött FMCG területen is.

"Örömmel jelentem be, hogy Anders Jensent neveztük ki a Pannon új vezérigazgatójává. Anders rendelkezik azokkal a képességekkel és tapasztalattal, ami elengedhetetlen a Pannon eredményes irányításához, csakúgy mint ahhoz, hogy új üzleti területeket aknázzon ki egy olyan piacon, ahol a SIM–kártya penetráció már most több, mint 110%-os" -- mondta el Jan Edvard Thygesen, a Pannon igazgatótanácsának elnöke, a Telenor közép-kelet európai tevékenységéért felelős vezetője.

"Megtiszteltetés számomra, hogy olyan cégnél folytathatom szakmai karrieremet, amely bizonyította, hogy eredményesen nyújt mobilszolgáltatást a magyar lakosság több mint egyharmadának. Elismeréssel figyelem a Pannon eddig elért eredményeit, és várom, hogy mielőbb megismerkedhessek a Pannon munkatársaival" -- nyilatkozta kinevezése kapcsán Anders Jensen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.