Szerző: Bodnár Ádám

2009. március 4. 13:53

Avaya-disztribútor lett az RRC

Az RRC-t nevezte ki közép-kelet-európai disztribútorává az Avaya. Magyarországon ezzel háromra bővült az Avaya-disztribútorok létszáma, az RRC mellett az Ingram Micro és a Procomp Telecom foglalkozik még a márkával.

[HWSW] Az RRC-t nevezte ki közép-kelet-európai disztribútorává az Avaya. Magyarországon ezzel háromra bővült az Avaya-disztribútorok létszáma, az RRC mellett az Ingram Micro és a Procomp Telecom foglalkozik még a márkával.

"Biztosak vagyunk abban, hogy ez a partneri viszony felgyorsítja azt a folyamatot, mely a közép-kelet- európai piac vezető disztribútorává tesz minket, és minden bizonnyal fokozza a kis- és középvállalatok fejlődését a régióban" -- mondta Mikhail Kossilov, az RRC csoport operatív igazgatója. "Az Avaya megoldásai csökkentik a költségeket, növelik a termelékenységet és emelik az ügyfélszolgálat színvonalát - ez a három dolog a sikeres üzlet alapfeltétele."

Az RRC több mint 15 éve foglalkozik hálózati és telekommunikációs berendezések értékesítésével, a hálózati divízió a csoport forgalmának több mint harmadát adja. A vállalat a megállapodástól azt reméli, növelni tudja részesedését az IP-telefónia és az üzleti kommunikáció területén a kelet-európai piacokon.

"Az RRC-vel való partnerségünk kiemelkedő lehetőséget biztosít ahhoz, hogy minden eddiginél jobban a magas növekedésű, magas potenciálú piacok irányába mozduljunk és kölcsönösen előnyös ügyfélkapcsolatokat alakítsunk ki" -- tette hozzá Thomas Veit, az Avaya EMEA disztribúciós igazgatója. "Az RRC üzleti felfogása tökéletesen beleillik a mi emberközeli, csatorna-központú eladási modellünkbe. Az ügyfelek szervezeteinek minden szintjéhez kapcsolódva és tanácsadást kínálva számtalan komplex, modern technológiához, az Avaya és az RRC együttesen azon fognak dolgozni, hogy ne csak a vállalatok technológiavásárlásait támogassák, hanem üzleti döntéseiket is."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról