Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Új ultrazoom fényképező a Sonytól

Bányai György, 2009. február 20. 16:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony négy új kompaktfényképezőgépe mellett egy kedvező árú ultrazoom modellt is bejelentett, a Cyber-shot DSC-H20 képérzékelője 10 megapixeles, az optikai közelítés pedig tízszeres. A géppel HD-videók is készülhetnek

[HWSW] A Sony négy új kompaktfényképezőgépe mellett egy kedvező árú ultrazoom modellt is bejelentett, a Cyber-shot DSC-H20 képérzékelője 10 megapixeles, az optikai közelítés pedig tízszeres. A géppel HD-videók is készülhetnek

A Sony Cyber-shot DSC-H20 kisméretű, fekete burkolata 10 megapixeles képérzékelőt rejt, melyet a tervezők egy tízszeres közelítésre alkalmas (38-380 mm) Carl Zeiss zoomoptikával párosították. A DSC-H20 egyébként a nagyzoomos követelményeknek megfelelően rázkódásvédelmet is kapott, mellyel kedvezőtlen fényviszonyok közepete is esély lehet a bemozdulásmentes képek készítésére, még alacsonyabb ISO-érzékenység (ISO 80-tól ISO 3200-ig) választása esetén is.

A fényképező hátoldalán egy 3 hüvelykes kijelző informál, melyet feltétlen használnunk kell, mert a kategóriában általános elektronikus kereső áldozatul esett a költségcsökkentésnek, ezt hiába keressük a gépházon. A BIONZ képfeldolgozó processzorral szerelt DSC-H20 üzemmódjai között zár-, blende előválasztást, valamint teljes kézi beállíthatóságot kínáló üzemmódot is találhatunk, de ha ezekkel nem szívesen vesződnénk, az intelligens témaválasztó is szolgálatba állhat.


A fényképezőre HD-videók rögzítését is rábízhatjuk, 1280x720 képpontos felbontásban egy 2 gigabájtos Memory Stick kártyán 29 percnyi anyag tárolható. Az arcfelismerő autofókusz képes megjegyezni a használó által kiválasztott személyt, így a fókuszált területet jelölő négyzet automatikusan állhat később is rá. A Sony Cyber-shot DSC-H20 április végétől gazdagíthatja a fotósboltok kínálatát, 280 dolláros kezdőáron.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.