Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Három új mobiltelefonnal jelentkezik a Sony Ericsson

Bányai György, 2009. február 11. 15:13
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Mobile World Congress előtt sorra jelentik be a gyártók újdonságaikat. A Sony Ericsson készülékei között is három ilyet találhatunk, közülük kettő szétcsúsztatható gépházzal rendelkezik.

hirdetés
[HWSW] A Mobile World Congress előtt sorra jelentik be a gyártók újdonságaikat. A Sony Ericsson készülékei között is három ilyet találhatunk, közülük kettő szétcsúsztatható gépházzal rendelkezik.

A Sony Ericsson három új modellje közül az első a C901, mely 5 megapixeles autofókuszos kamerával készítheti a képeket. A fényképező mellé LED-vaku jár, az elkészült fotók földrajzi helyzetét a mobil rögzítheti, mert a C901 rendelkezik GPS-vevővel is. A mobil HSDPA-szabvány szerint is csatlakozhat az internethez, van benne FM-rádió és természetesen MP3-lejátszó is része a kínáltaknak, mely Memory Stick M2 kártyákról játszhatja le a dalokat. A 2,2 hüvelykes kijelzővel szerelt C901 gyorsulásérzékelővel is rendelkezik. A készüléket tavasztól vásárolhatjuk meg.

Sony Ericsson C901

A Sony kompaktfényképezőit idéző hátlappal mutatkozott be a C903, melynek 5 megapixeles, vakuval is kiegészített fényképezőjét a hátoldal teljes hosszában végigfutó fedél védi. A csúszkamobil fényképezőjének autofókusza felismeri az arcokat és mosolyidőzítésre is képes. Az adatkapcsolatok terén nincs a C903-nak miért szégyenkeznie, a benne található adapter HSDPA-kapcsolatot is kiépíthet. A mobilban Bluetooth 2.0 adóvevő, Memory Stick M2 kártyarés és FM-rádió is van. A C903 fekete, fehér és piros színekben tavasszal jut el a polcokra.

Sony Ericsson C903 és W395

A Sony Ericsson az alsó-középosztályba a W395 Walkman mobilt szánta, mely a képkészítés helyett inkább a zenehallgatásra összpontosít, a stílusos gépház hátoldala ennek megfelelően csak egy 2 megapixeles képalkotót tartalmaz. A telefonnal FM-rádióadók műsorai hallgathatók, a dobozában pedig 1 gigabájtos Memory Stick M2 kártyát találhatunk majd. A mobil internetezésre nem a legjobb választás, mivel csak az EDGE szabványt támogatja. A W395 március végén érkezik.