Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

A Samsung új zenetelefonjához a Bang & Olufsen adja a hangzást

Bányai György, 2009. február 10. 10:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A babforma helyett inkább a Bang & Olufsen hangrendszer viheti sikerre a Samsung új telefonját. A gépház 2,8 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, HSDPA-adaptert és GPS-vevőegységet is magába zár.

hirdetés
[HWSW] A babforma helyett inkább a Bang & Olufsen hangrendszer viheti sikerre a Samsung új telefonját. A gépház 2,8 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, HSDPA-adaptert és GPS-vevőegységet is magába zár.

A Samsung M7600 leginkább a zenehallgatás szolgálatába áll, a telefonba épített ICEpower erősítő a Bang & Olufsen munkája, így biztosak lehetünk abban, hogy a dalok jó minőségben fognak szólni. A zenehallgatás mellé különleges alkalmazás is jár, az érintőkijelzőn megjelenő DJ-lemezjátszó segítségével -- melynek forgatásával akár felvétel köben is beszúrhatjuk a hangeffekteket -- lemezlovasként is kipróbálhatjuk majd magunkat.

A Samsung M7600 érintésérzékeny, AMOLED kijelzője 2,8 hüvelykes, hátoldali fényképezőgépe -- melyről nem tudható még, hogy autofókuszos-e az élességállítása -- pedig 3 megapixeles képek készítését teszi lehetővé. A mobiltelefon rendelkezik GPS-vevővel is, a világháló pedig HSDPA-kapcsolaton keresztül is elérhető.

Samsung M7600

A Bluetooth rádióval is felszerelt M7600-nak a filmlejátszás során sem kell szégyenkeznie, DivX- és XviD-állományok sem okoznak majd neki fejtörést. A készülék nem készül el a hat nap múlva nyitó Mobile World Congress szakkiállításra, rá csak jóval később, májustól számíthatunk. A Samsung M7600 árával kapcsolatban nincsenek még konkrétumok, de biztosak lehetünk benne, hogy a Bang & Olufsen nevet meg kell fizetni.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!