Szerző: Bányai György

2009. február 10. 10:37:04

A Samsung új zenetelefonjához a Bang & Olufsen adja a hangzást

A babforma helyett inkább a Bang & Olufsen hangrendszer viheti sikerre a Samsung új telefonját. A gépház 2,8 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, HSDPA-adaptert és GPS-vevőegységet is magába zár.

[HWSW] A babforma helyett inkább a Bang & Olufsen hangrendszer viheti sikerre a Samsung új telefonját. A gépház 2,8 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, HSDPA-adaptert és GPS-vevőegységet is magába zár.

A Samsung M7600 leginkább a zenehallgatás szolgálatába áll, a telefonba épített ICEpower erősítő a Bang & Olufsen munkája, így biztosak lehetünk abban, hogy a dalok jó minőségben fognak szólni. A zenehallgatás mellé különleges alkalmazás is jár, az érintőkijelzőn megjelenő DJ-lemezjátszó segítségével -- melynek forgatásával akár felvétel köben is beszúrhatjuk a hangeffekteket -- lemezlovasként is kipróbálhatjuk majd magunkat.

A Samsung M7600 érintésérzékeny, AMOLED kijelzője 2,8 hüvelykes, hátoldali fényképezőgépe -- melyről nem tudható még, hogy autofókuszos-e az élességállítása -- pedig 3 megapixeles képek készítését teszi lehetővé. A mobiltelefon rendelkezik GPS-vevővel is, a világháló pedig HSDPA-kapcsolaton keresztül is elérhető.

Samsung M7600

A Bluetooth rádióval is felszerelt M7600-nak a filmlejátszás során sem kell szégyenkeznie, DivX- és XviD-állományok sem okoznak majd neki fejtörést. A készülék nem készül el a hat nap múlva nyitó Mobile World Congress szakkiállításra, rá csak jóval később, májustól számíthatunk. A Samsung M7600 árával kapcsolatban nincsenek még konkrétumok, de biztosak lehetünk benne, hogy a Bang & Olufsen nevet meg kell fizetni.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 20:20

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.