Szerző: sammer

2000. július 17. 15:45

Dark Reign 2 bemutató az AVault-on

Az AVault oldalán megjelent egy leírás a Pandemic Dark Reign 2 játékáról, és egy szolíd négyest kapott végső osztályzatnak. A cikkíróra leginkább a 3D-s játék remek grafikája volt hatással, ami megkapta a legjobbnak számító, ötös osztályzatot:

"A Dark Reign 2 olyan csodálatos 3D-s tájat mutat be, amilyet eddig még egyetlen játékban sem láthattunk. A terepen a lerombolt városok törmelékeitől kezdve a nukleáris csapások által kipusztított tájakig változatos elemekkel találkozhatunk. Csodálatos tavak és vízesések vannak, amiket fák és buja növényzet vesz körül, de megtalálható az elhagyatott kopár sivatag is, ahol dűnék és futóhomok teszi érdekessé a tájat. Erre jönnek még a nagyszerűen kivitelezett időjárási effektek, az eső és a hóesések. A grafikus-motornak nincs szégyenkezni valója napjaink legnagyobb 3D-s játékai között sem, hiszen színes fények, 1600x1200-as maximális felbontás, 32-bites színmélység és hihetetlenűl valós nappal-éjszaka váltakozás megjelenítésére képes. A Dark Reign 2 ezzekkel a megoldásokkal az egyik legjobb (ha nem a legjobb) grafikus technológiát tudhatja magáénak, és arra is lehetőséged ad, hogy megfelelően beállítva gyengébb gépeken is játszható sebességgel fusson. Ráadásul nem csak a játékmenet közben látható grafikai megjelenítést végzi az engine, hanem a rengeteg átvezető animációt is. A fegyverek effektjei, a robbanások és az atmoszferikus látványelemek kétségtelenül a legjobbak a ketegóriában."

A Dark Reign-ről képeket itt, a galériában találhatsz.
Teljes leírás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról