:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. július 16. 17:31

Gigabyte @BIOS

Bizonyára sokan vannak, akik ódzkodnak a BIOS-frissítéstől -némileg joggal, ugyanis a művelet helytelen végrehajtása akár az egész számítógépet használhatatlanná teheti. A Gigabyte pont nekik találta ki az @BIOS technológiát, ezzel a frissítés könnyű, gyors és szinte semmiféle szakértelmet nem igényel.

Az @BIOS egy Windows-alkalmazás, mellyel a BIOS-frissítés egy kattintással elvégezhető. A program az alaplap típusának megállapítsa után a Gigabyte ftp-szerveréről akár automatikusan is képes letölteni a megfelelő BIOS-frissítést, de természetesen a letöltés hagyományos "kézi" módszerrel is történhet. Magától értetődően van lehetőség a régebbi BIOS elmentésére is.

Az @BIOS programot mostantól minden Gigabyte alaplaphoz mellékeli a gyártó.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.