Szerző: zimi

2009. január 07. 11:40:23

Számítógép nélkül nyomtathatnak az iPhone és iPod touch felhasználói

Ingyenesen letölthető az App Store szoftverboltból a HP iPrint Photo szoftvere, mely kényelmes, vezeték és számítógép nélküli nyomtatást tesz lehetővé Apple iPhone és Apple iPod iTouch készülékekről.

[HWSW] Ingyenesen letölthető az App Store szoftverboltból a HP iPrint Photo szoftvere, mely kényelmes, vezeték és számítógép nélküli nyomtatást tesz lehetővé Apple iPhone és Apple iPod iTouch készülékekről.

A HP iPrint Photo az első szoftver a maga nemében, mely a hivatalos Apple szoftveráruházból szerezhető be. Lehetővé teszi, hogy iPod Touch és iPhone-tulajdonosok Wi-Fi hálózaton keresztül, számítógép közbeiktatása nélkül nyomtathassák ki 10x15 centiméteres fotóikat. Az ingyenes alkalmazás működik a legtöbb HP nyomtatóval. Használata nem jelenthet nagy kihívást az Apple-tulajdonosoknak, kompatibilis az Apple Bonjour protokollal, kezelőfelülete kihasználja a fejlett érintőképernyőt.

HP iPrint Photo

A program része a HP stratégiájának, minek keretében nem csak a hardver technológiákra, hanem a mind természetesebben kezelhető szoftverfelületekre, nyomtatási- és internetes alkalmazásokra koncentrál. A szoftver első nyilvános bemutatója a 2009-es Macworld Conference & Expo és a 2009-es Consumer Electronics Show (CES) alkalmával lesz.

A HP nagy jövőt lát a mobil nyomtatási technológiákban, melyek várakozásai szerint követni fogják a mobiltelefonos fényképezés minőségének javulását és elterjedtségét. Ezentúl -- legalábbis HP nyomtatókhoz -- az iPod Touch és iPhone felhasználók számára rendelkezésre áll egy számukra megszokott stílusú eszköz a fotónyomtatáshoz.

a címlapról