Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Nokia bravúrok helyett nemes anyagokban hisz a luxustelefonjának új kiadásában

Bányai György, 2008. december 23. 13:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Motorola Aura által nagymértékben felpezsdített luxustelefon-piacon még idén újabb lábnyomot hagyott a Nokia is. A 8800 Gold Arte mobil burkolatának fémrészei 18 karátos aranybevonatot kaptak.

[HWSW] A Motorola Aura által nagymértékben felpezsdített luxustelefon-piacon még idén újabb lábnyomot hagyott a Nokia is. A 8800 Gold Arte mobil burkolatának fémrészei 18 karátos aranybevonatot kaptak.

A Nokia sokadik bőrt húzza le 8800 sorozatáról, a közelmúltban bejelentett Carbon Arte változatot most a Gold Arte követi. Az új mobilt ahol lehetett, arannyal vonták be, a billentyűzetet csukott állapotban takaró fedélen valamint a hátoldal alsó kétharmadán pedig fehér bőr fokozza az exkluzív hatást.

SL-C3200

A háromsávos 8800 Gold Arte a Carbon Arte 128 megabájtnyi memóriájától jelentősen elhúzott, benne 4 gigabájtnyi tárhely várja az adatokat. A telefonba épített OLED kijelző 240x320 képpont megjelenítésére alkalmas. A Gold Arte hátoldalán egy 3,2 megapixeles kamera optikája fő helyen, ám vakutól és portrétükörtől mentesen, diszkréten húzódik meg. A Nokia háromsávos aranytelefonja 3G-sebességű internetelérést is kínál, de emellett Bluetooth 2.0 +EDR rádió segítségével széles körben illeszthetők hozzá a vezeték nélküli kiegészítők is.

A 8800 Gold Arte árával kapcsolatban még nem tudhatunk semmi biztosat, ám a 880 Carbon Arte 1649 dolláros árából kiindulva szinte biztos, hogy a Motorola Aura 2000 dolláros ársávjában kell majd keresni. A Nokia az utolsó napokra csak a bejelentést hagyta, nem lehet még tudni, hogy mikorra éri el a telefon a piacot, abban azonban jóstehetség nélkül is biztosak lehetünk, hogy idén ez már nem történik meg.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.