:

Szerző: Bodnár Ádám

2008. december 22. 13:16

Az áprilisi konferencia előadóinak pályázatait várja az Oracle-felhasználók Magyarországi Egyesülete

Áprilisban tizenharmadik alkalommal rendezik meg az az Oracle-felhasználók Magyarországi Egyesületének (Hungarian Oracle Users Group - HOUG) konferenciáját. Annak érdekében, hogy az előadások témája változatos legyen, a szervezők pályázatokat várnak azoktól, akik szeretnének a rendezvényen előadni.

[HWSW] Áprilisban tizenharmadik alkalommal rendezik meg az az Oracle-felhasználók Magyarországi Egyesületének (Hungarian Oracle Users’ Group - HOUG) konferenciáját. Annak érdekében, hogy az előadások témája változatos legyen, a szervezők pályázatokat várnak azoktól, akik szeretnének a rendezvényen előadni.

A korábbi években ez a módszer sikeresen bevált, számos magas színvonalú prezentáció "jutott be" a rendezvényre pályázat útján, színesítve a több mint 80 előadást felölelő kínálatot -- tudtuk meg Kerekes Anitától, az Oracle Hungary PR-menedzserétől. Pályázhatnak Oracle-partnerek saját megoldásukkal, illetve ügyfelek is, például egy érdekes termékbevezetéssel kapcsolatos előadással. Lehetőség van arra is, hogy partner és ügyfél együtt pályázzon.

Pályázni az Oracle termékeivel, megoldásaival, üzleti alkalmazásokkal, iparági megoldásokkal kapcsolatos előadásokkal lehet, a javaslot témák megtekinthetők a HOUG weboldalán. A pályázatokat az Oracle Hungary és a HOUG szervezőbizottsága által összeállított szakmai zsűri értékeli, a kiválasztott pályázók előadásuk napján meghívott vendégként vehetnek részt a konferencián.

Pályázati témákat 2009. január 9-ig adhatnak le az érdeklődők a HOUG weboldalán. Az előadások legfeljebb 500 szavas kivonatait egy online rendszerben lehet benyújtani, ahol egy-egy előadó akár több, különböző témájú pályázattal is jelentkezhet. Az egyedüli megkötés, hogy az előadások időtartama nem lépheti túl a 30 percet. A sikeres pályázókat január végén értesítik, innentől fogva több mint egy hónapjuk van arra, hogy a teljes előadásukat elkészítsék, amelyet március 2-án kell leadniuk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.