Szerző: zimi

2008. december 16. 10:22

Olcsóbb nyomtatás szoftverrel: megjelent a Canon uniFLOW Output Manager 4.0

A Canon bemutatta nyomtatáskezelő rendszere, a uniFLOW Output Manager legfrissebb, 4.0 verzióját. Az NT-Ware által fejlesztett megoldás biztonsági szempontból is hatékonyabb nyomtatás-felügyeletet biztosít. Univerzális felügyeleti eszközként az uniFLOW Output Manager 4.0 egyszerre kezeli a PCL és Postscript nyomtatókat és tippet is ad az olcsóbb nyomtatáshoz

[HWSW] A Canon bemutatta nyomtatáskezelő rendszere, a uniFLOW Output Manager legfrissebb, 4.0 verzióját. Az NT-Ware által fejlesztett megoldás biztonsági szempontból is hatékonyabb nyomtatás-felügyeletet biztosít. Univerzális felügyeleti eszközként az uniFLOW Output Manager 4.0 egyszerre kezeli a PCL és Postscript nyomtatókat és tippet is ad az olcsóbb nyomtatáshoz

A nyomtatás felügyelete lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyabbá tegyék nyomtatási folyamataikat és így költségeket takarítsanak meg. Az uniFLOW rendszer újdonsága, hogy a felhasználók PCL- vagy Postscript eszközre is nyomtathatnak egyetlen univerzális nyomtató-illesztőprogrammal, így egy heterogén eszközparkot kezelhetnek egységes keretben. A gyártó a kezelhetőségben is javulást ígér, mivel az uniFLOW OM 4.0 My Print Anywhere funkciója segítségével a nyomtatási feladat elindításakor nem kell foglalkoznunk azzal, hogy az eszköz PCL vagy Postscript rendszerű, az új univerzális illesztőprogram kezeli a kimeneti konverziót.

Biztonságos központi kiszolgálóról nyomtathatják ki dokumentumaikat a felhasználók, a nyomtatás a multifunkciós eszközről kezdeményezhető. Megtekinthető a nyomtatási előnézetet, módosítható a példányszám, befejező műveletek és alternatív tintabeállítások – színes vagy fekete-fehér – is felülbírálhatók anélkül, hogy vissza kellene térni a számítógéphez.

Felugró üzenetet küld a uniFLOW OM 4.0 egy, amely mutatja minden egyes feladat költségét, és kijelöli az alacsonyabb költséggel nyomtató alternatív berendezést. Ezzel az információval a felhasználó adott feladat végrehajtására a leginkább költséghatékony nyomtatóeszközt választhatja ki. A uniFLOW OM 4.0 integrálható az elterjedt eCopy dokumentumkezelő csomaggal, ami az eCopy Secure Print Client révén lehetővé teszi a kiszolgálón tárolt nyomtatási feladatok ellenőrzését.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról