Szerző: Bányai György

2008. december 15. 16:19

Érintőkijelzős médialejátszóval készül a Sony

A Sony egyik dolgozója két érintőképernyős médialejátszó érkezéséről tett említést, melyek a jövő évben érhetik el a fogyasztókat. A jelenleg még fejlesztési fázisban lévő termékek zenét és mozit egyaránt lejátszhatnak.

[HWSW] A Sony egyik dolgozója két érintőképernyős médialejátszó érkezéséről tett említést, melyek a jövő évben érhetik el a fogyasztókat. A jelenleg még fejlesztési fázisban lévő termékek zenét és mozit egyaránt lejátszhatnak.

A Sony kínálatában eddig nem találhattunk a Samsung igen sikeres, érintőképernyős P2 médialejátszójához hasonló terméket, ám a helyzet jövőre változhat. A még név- és modellszám nélküli lejátszók 16 és 32 gigabájtnyi zenét, vagy tömörített filmet tárolhatnak, illetve játszhatnak majd le.


Az érkező termékek 3 hüvelykes érintésérzékeny, AMOLED kijelzővel készülnek majd, melyek 10000:1 kontrasztaránnyal büszkélkedhetnek. Az új modellek nem csak a rajtuk tárolt zenéket, videókat, képeket tudják majf lejátszani, megjeleníteni, hanem Wi-Fi csatolójuk segítségével a világhálóhoz is csatlakozhatnak, ahonnan a YouTube videóit is elérhetik.

A lejátszók MP3, WMA, AAC, valamint PCM-állományokat már szinte biztosan lejátszanak, filmfájlok közül pedig H.264, MPEG4, valamint WMV formátumok lesznek emészthetők. A 16 és a 32 gigabájtos változatok egyaránt tartalmaznak majd FM-rádiót, valamint zajelnyomó áramköröket is. A két új termék árával kapcsolatos információk még nem állnak rendelkezésre.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról