Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Érintőkijelzős médialejátszóval készül a Sony

Bányai György, 2008. december 15. 16:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony egyik dolgozója két érintőképernyős médialejátszó érkezéséről tett említést, melyek a jövő évben érhetik el a fogyasztókat. A jelenleg még fejlesztési fázisban lévő termékek zenét és mozit egyaránt lejátszhatnak.

hirdetés
[HWSW] A Sony egyik dolgozója két érintőképernyős médialejátszó érkezéséről tett említést, melyek a jövő évben érhetik el a fogyasztókat. A jelenleg még fejlesztési fázisban lévő termékek zenét és mozit egyaránt lejátszhatnak.

A Sony kínálatában eddig nem találhattunk a Samsung igen sikeres, érintőképernyős P2 médialejátszójához hasonló terméket, ám a helyzet jövőre változhat. A még név- és modellszám nélküli lejátszók 16 és 32 gigabájtnyi zenét, vagy tömörített filmet tárolhatnak, illetve játszhatnak majd le.


Az érkező termékek 3 hüvelykes érintésérzékeny, AMOLED kijelzővel készülnek majd, melyek 10000:1 kontrasztaránnyal büszkélkedhetnek. Az új modellek nem csak a rajtuk tárolt zenéket, videókat, képeket tudják majf lejátszani, megjeleníteni, hanem Wi-Fi csatolójuk segítségével a világhálóhoz is csatlakozhatnak, ahonnan a YouTube videóit is elérhetik.

A lejátszók MP3, WMA, AAC, valamint PCM-állományokat már szinte biztosan lejátszanak, filmfájlok közül pedig H.264, MPEG4, valamint WMV formátumok lesznek emészthetők. A 16 és a 32 gigabájtos változatok egyaránt tartalmaznak majd FM-rádiót, valamint zajelnyomó áramköröket is. A két új termék árával kapcsolatos információk még nem állnak rendelkezésre.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!