Szerző: Bányai György

2008. december 19. 12:05

Jövőre érkezik a Samsung P3 érintőkijelzős médialejátszó

A Samsung hivatalosan is bejelentette Yepp YP-P3 médialejátszóját, mely a jelenleg is kedvelt, piacon lévő P2 modellt válthatja jövő év elején.

[HWSW] A Samsung hivatalosan is bejelentette Yepp YP-P3 médialejátszóját, mely a jelenleg is kedvelt, piacon lévő P2 modellt válthatja jövő év elején.

A Samsung igen nagy sikereket ért el a hazánkban ma is megvásárolható P2 médialejátszójával, melyet mi is kipróbáltunk. Az új lejátszó 85 grammos, 102x52,7x9,9 milliméteres P3 burkolata alumíniumból készül, ebben 3 hüvelykes, 480x272 képpontos, érintésérzékeny kijelző lesz. A készülék a legismertebb formátumokkal gond nélkül boldogul, lejátszhatók vele az MP3, WMA, OGG, AAC, FLAC, MPEG4, WMV, H.264 zenei és videoállományok, de a fotóinkat, képeinket is megjelenítheti, ha azok JPG, PNG vagy BMP formátumúak.


Samsung Yepp YP-P3

A Samsung P3 mono hangszórót, FM-rádiót, A2DP Bluetooth adóvevőt is tartalmaz, a kezelőfelület pedig teljesen új lesz, a főképernyőjét immár teletűzdelhetjük widgetekkel is. A P3 lítiumion akkumulátora egyetlen feltöltéssel harminc órányi zenelejátszást, illetve 5 órányi filmnézést tesz majd lehetővé. A Samsung Yepp YP-P3 legkisebb változatáért 177, a 8 gigabájtosért 207, a legtöbb műsorszámot elnyelő 16 gigabájtosért pedig 244 dollárt kell majd fizetni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról