Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Motorola új mobilja szuper hangminőséget ígér

Bányai György, 2008. december 04. 11:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Motorola kivételes hangminőséget ígér szétcsúsztatható mobiljában, a MOTOROKR EM35-ben, melyet kedden jelentett be. Az újdonságban a gyártó CrystalTalk zajszűrője adja a kemelkedő hangminőséget.

hirdetés
[HWSW] A Motorola kivételes hangminőséget ígér szétcsúsztatható mobiljában, a MOTOROKR EM35-ben, melyet kedden jelentett be. Az újdonságban a gyártó CrystalTalk zajszűrője adja a kemelkedő hangminőséget.

A fiatalos szín- és formavilágú MOTOROKR EM35 egy négysávos telefon, melynek 2,2 hüvelykes kijelzője 240x320 képpontot jelenít meg. A piros-fekete készülékház a zenelejátszó működtetéséhez saját gombokat tart az előlapon, melyek között egy iPodéhoz hasonló tárcsa is megtalálható. A zenék és a beépített, RDS jelek vételére is alkalmas FM-rádió műsorai a 3,5 milliméteres aljzatba dugott headseten, fülhallgatón kívül akár a mobil saját hangszóróján keresztül is meghallgathatók.


A tömörített zenei állományok közül a MOTOROKR EM35 minden ismert formátummal elboldogul, melyek a beépített 110 megabájtnyi memóriából, vagy az ezt kiegészítő MicroSD kártyáról szólhatnak, utóbbiból a mobil akár a 32 gigabájtos változatot is képes felismerni. A zenelejátszás mellett a mobil fényképezésre is használható, 3,1 megapixeles fotókat képes készíteni, bár a gyártó nem közölte, hogy például autofókuszos élességállítási rendszerrel és vakuval rendelkezik-e. Az EM35 azonban leginkább a beszédhívások alatt emelkedik ki az átlagból, a gyártó CrystalTalk rendszere által, mely a nem kívánt háttérzajokat szűri, érthetőbbé téve a telefont használó szavait még zajos környezetben is.

Az EM35 menüjében böngészőprogramot és azonnali üzenetküldő alkalmazást is találunk, bár az a közleményből nem derül ki, hogy a készülék az internetet milyen adatátviteli szabvány szerint éri el. A Motorola MOTOROKR EM35 még az idén elérheti a fogyasztókat, egyelőre ismeretlen áron, először a tengerentúlon kap majd belőle az AT&T és a T-Mobile szolgáltató.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.