Szerző: Bodnár Ádám

2008. december 1. 16:13

Vahl Tamás lett a Nav N Go ügyvezetője

Az iGo navigációs szoftveréről ismert Nav N Go ügyvezetőjeként folytatja a pályáját Vahl Tamás, aki az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott eddig, korábban pedig az SAP hazai leányvállalatát vezette.

[HWSW] Az iGo navigációs szoftveréről ismert Nav N Go ügyvezetőjeként folytatja a pályáját Vahl Tamás, aki az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott eddig, korábban pedig az SAP hazai leányvállalatát vezette.

Vahl Tamás 1961-ben született, a Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után a Metrimpexnél helyezkedett el, majd a Konsumex, illetve a Medicor üzletkötőjeként dolgozott. Ezután a később Siemens Kft-vé avanzsáló Sicontacnál a Siemens által gyártott hardverek és szoftverek értékesítését végezte. Vahl 1991-től a Berliner Bank számítástechnikai leányvállalatának magyarországi képviseletét vezette, ezután 1993-ban csatlakozott az IBM-hez, ahol az iparvállalatok, kereskedelmi cégek és szolgáltató cégek felé irányuló értékesítési tevékenységet irányította.

A szakember 1995-ben került a HP kötelékébe, ahol kereskedelmi igazgatóként sikerült a piacvezetők közé emelnie a vállalatot, az itt eltöltött négy év után igazolt át az SAP-hoz, ahol eleinte kereskedelmi igazgatóként, 2000-től pedig ügyvezető igazgatóként dolgozott. 2007 nyarán Vahl elhagyta az SAP Hungaryt, és idén februárban csatlakozott az AAM-hez annak érdekében, hogy kapcsolati tőkéjét és tapasztalatait felhasználva segítse a céget a regionális terjeszkedésben.

A Nav N Go kötelékében a közelmúltban további látványos igazolás volt Molnár Imre megszerzése, aki korábban a HP Magyarország személyi számítógépekkel foglalkozó üzletágát vezette öt éven keresztül. Molnár a Nav N Gónál a kereskedelmi tevékenységet irányítja.

a címlapról