Szerző: sammer

2000. július 14. 05:52

Friss előzetesek, leírások, interjúk (angol nyelvű)

  • A hivatalos Heavy Metal: F.A.K.K.2. oldalra felkerült egy interjú, amit Rob Atkins-szal és Levelord-al készítettek a Ritual-tól. A külsőnézetű akciójátékról beszélnek, és arról hogy mit szeretnek a Heavy Metal világában. Szóba kerülnek a játék tulajdonságai és a harcrendszer. Az oldal megtekintéséhez Flash plugin szükséges.

  • A GameSpot-on jelent meg egy interjú Roman Ribaric-al a Croteam fejlesztő csapatból, aki a Serious Sam játékról és a Serious motorjáról beszél. A játékból szeptemberben fog megjelenni egy multiplayer kiegészítéssel ellátott test demó.

  • A Heuristic Park designere, D.W. Bradley interjút adott az RPG Vault-on, amiben többek között a készülő Wizards & Warriors szerepjátékról, a 3D motorról és a karaktergenerálásról beszélt.

  • Egy új KISS: Psycho Circus - The Nightmare Child előzetes került fel a Gathering of Developer: Psycho Circus weboldalára. Az előzetes a játék teljes, béta változatán alapul.

  • A GameSpy.com-on megjelent egy Dave McCoy interjú, aki a FASA Interactive-nél dolgozik és a Mechwarrior 4 és Crimson Skies készülő játékokról beszél. Az interjú néhány screenshottal is ki van egészítve.

  • Szintén a GameSpy.com-on jelent meg egy előzetes a Planet Moon, Giants: Citizen Kabuto akció/stratégiai játékról, és ez is meg van toldva néhány shottal.

  • A Computer Games Online megjelentette a Halo előzetesének utolsó részét is, amiben szó esik a Halo és az X-Box kapcsolatáról. Az előzetesben öt új screenshot is található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról