Szerző: zimi

2008. november 14. 12:47

Új lézernyomtatók a Lexmarktól: itt az E-sorozat

Új, kis- és középvállalalatok számára tervezett monokróm lézernyomtató-családjával és a Lexmark Festékkazetta Begyűjtési Programmal a gyártó a költségek és egyúttal a papír- és energiafogyasztás csökkenését ígéri.

[HWSW] Új, kis- és középvállalalatok számára tervezett monokróm lézernyomtató-családjával és a Lexmark Festékkazetta Begyűjtési Programmal a gyártó a költségek és egyúttal a papír- és energiafogyasztás csökkenését ígéri.

Új, "E" jelű monokróm A/4-es lézernyomtató-sorozatával a gyártó a környezetvédelmet célozza meg. A három modell mindegyike tartalmaz automatikus lapfordító (duplex) egységet, hogy a kétoldalas nyomtatással papírt takaríthassunk meg. Valamennyi új modellben szerepel az azonnal bemelegedő fűtőmű, ami használaton kívül energiát spórol, ugyanakkor igen gyorsan képes kinyomtatni a dokumentumok első oldalát. Az Eco-mode beállítás segítségével a festékkel takarékoskodhatnak a felhasználók, a kiürült festékpatronokat pedig újrahasznosítja kerülnek a Lexmark -- ehhez persze az ügyfelek aktív közreműködése is szükséges.

Az E-sorozat legkisebb tagja az E260, mely E260d (duplex) és E260dn (duplex és hálózati csatlakozás) kivitelben kapható. Kis helyigényű asztali nyomtatókról van szó, jelentős, 33 lap/perces nyomtatási sebességgel, melyekben a kompakt festékkazetták előlapi oldalról cserélhetők. Azonos elnevezési mintát követ a gyártó az E360d és E360dn esetében, itt már 38 lap/perc a teljesítmény és ezek a modellek 50 lapos többcélú lapadagolóval és opcionális papírfiókkal is növelik a bementi kapacitást.


Lexmark E460dw – a jelenlegi leggyorsabb Wi-Fi-vel

Nagykapacitású kellékanyagot alkalmaznak és ezzel kedvezőbb lapköltségeket ígérnek 38 lap/perces sebesség mellett a család legnagyobb tagjai, a Lexmark E460dn és E460dw. Alapkiépítésben rendelkeznek hálózati csatolóval és papírkapacitásuk 850 lapig növelhető. Olyan szolgáltatások növelik a használhatóságukat mint az alacsony festékszint előrejelzés, 10 számjegyes numerikus billentyűzet a bizalmas nyomtatás érdekében és a testre szabható kijelző-üzenetek. Különlegesség, hogy a Lexmark E460dw típus integrált vezeték nélküli nyomtatást is kínál Wi-Fi 802.11n draft tanúsítvánnyal. Az E-sorozat tagjai már itthon is rendelhetők.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

ICQ

13

28 év után búcsúzik az ICQ

2024. május 27. 10:38

Számos tulajdonosváltás után itt az ideje annak, hogy elhagyja a terepet az egykor népszerű üzenetküldő kliens, ami idővel domaninciáját vesztette a WhatsApp és társaival szemben.