Szerző: Bányai György

2008. november 12. 14:10

100 dolláros, 8 gigabájtos MP3-lejátszót eredményezett a memóriaárak mélyrepülése

A SanDisk az alacsony flashmemória-áraknak köszönhetően száz dolláros áron kínálja parányi, ám tisztességes, 8 gigabájt tárhellyel rendelkező MP3-lejátszóját, a Sansa Clipet.

[HWSW] A SanDisk az alacsony flashmemória-áraknak köszönhetően száz dolláros áron kínálja parányi, ám tisztességes, 8 gigabájt tárhellyel rendelkező MP3-lejátszóját, a Sansa Clipet.

A SanDisk bejelentette, hogy frissít Sansa Clip zenelejátszó-sorozatán, melynek legnagyobb tagja immár 8e gigabájtnyi zenét tárolhat belső, nem bővíthető memóriájában. A Sansa Clip nagyjából iPod Shuffle méretű házába az Apple termékétől eltérően gy négysoros OLED-kijelző is jutott, a kis ráadásul FM-rádiót is tartalmaz, mely tárolhatja az adók frekvenciáit.

A Sansa Clip MP3, WMA, WAV, valamint Ogg fájlformátumokkal képes dűlőre jutni, mely állományokat akár 15 órán keresztül is képes lejátszani beépített lítiumion akkumulátorának segítségével, mely a mellékelt USB-kábel segítségével tölthető. A Sansa Clip diktafonként is használható, mert rendelkezik beépített mikrofonnal is. A hangfelvételek a memória üres területén tárolhatók.


A parányi, mindössze 25,5 grammos lejátszó karácsonyi ajándékként sem utolsó, mellé a gyártó egy USB-kábelt és egy fülhallgatót csomagol a dobozba, mely a nyolc gigabájtos változat esetében 99 dollárért vásárolható meg november 10. óta. A Sansa Clip kapható még 4, 2, valamint 1 gigabájtos változatban is, természetesen még alacsonyabb, 79, 59, illetve 39 dolláros árakon.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 16. 12:52

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.