:

Szerző: Bányai György

2008. november 13. 12:14

Közeledik a népszerű Samsung P2 médialejátszó új változata

A Samsung elkészült a hazánkban is igen sikeres, felsőkategóriás P2 médialejátszójának utódjával. Az új modell a januári CES-en mutatkozhat majd be hivatalosan.

[HWSW] A Samsung elkészült a hazánkban is igen sikeres, felsőkategóriás P2 médialejátszójának utódjával. Az új modell a januári CES-en mutatkozhat majd be hivatalosan.

A Samsung P2 médialejátszóját közel egy éve mutatta be, sikerét jelzi, hogy az eltel idő alatt nem is igen esett az ára. Jövő januárban érkezik hivatalosan az utód, mely nem meglepő módon a P3 típusszámot kapja. A Samsung P3 több változatban is elérhető lesz, a legkisebb 4 gigabájtnyi lejátszandó anyagot tárolhat, a legnagyobb pedig akár 32 gigabájtnyit is.


A 85 grammos, 102x52,7x9,9 milliméteres P3 burkolata alumíniumból készül, ebben 3 hüvelykes, 480x272 képpontos, érintésérzékeny kijelző lesz, mely egyezik a P2-be épített változattal. A lejátszó a legismertebb formátumokkal gond nélkül boldogul, lejátszhatók vele az MP3, WMA, OGG, AAC, FLAC, MPEG4, WMV, H.264 zenei és videoállományok, de a fotóinkat, képeinket is megjelenítheti, ha azok JPG, PNG vagy BMP formátumúak.

A Samsung P3 mono hangszórót, FM-rádiót, A2DP Bluetooth adóvevőt is tartalmaz, a kezelőfelület pedig teljesen új lesz, a főképernyőjét immár teletűzdelhetjük widgetekkel is. A gyártó árat és szállítási dátumot a hivatalos bemutatkozás időpontja előtt nem közölt, annyit azonban elárult, hogy a P3 lítiumion akkumulátora egyetlen feltöltéssel harminc órányi zenelejátszást, illetve 5 órányi filmnézést tesz majd lehetővé.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.