Szerző: Koi Tamás

2008. október 31. 12:35

Új elnök-vezérigazgató érkezik az Avayához

Jövő januártól új elnök-vezérigazgató irányítja az Avayát: Kevin Kennedy a posztjáról leköszönő Charles Giancarlót váltja, aki az év végéig továbbra is a cég vezérigazgatójaként dolgozik. Giancarlo ezután az igazgatótanács elnökeként folytatja majd munkáját a vállalatnál.

[HWSW] Jövő januártól új elnök-vezérigazgató irányítja az Avayát: Kevin Kennedy a posztjáról leköszönő Charles Giancarlót váltja, aki az év végéig továbbra is a cég vezérigazgatójaként dolgozik. Giancarlo ezután az igazgatótanács elnökeként folytatja majd munkáját a vállalatnál.

Kevin Kennedy
Kevin Kennedy
Kennedy öt éve az optoelektronikai rendszerekben utazó JDS Uniphase vezérigazgatója, egyben az igazgatótanács tagja -- utóbbi tisztségét 2001 óta tölti be. A vezető mindkét cégénél megtartja pozícióját az év végéig. Kennedy a JDSU előtt az Openwave Systems-nél ügyvezetőként, a Cisco-nál pedig a szoftvertechnológiai divízió szolgáltatói ágazatának egyik alelnökeként dolgozott.

A szakember tizenhét évet töltött az AT&T Bell Laboratories-nál, 1987-ben a Tudomány, Világűr és Technológia Amerikai Képviseleti Bizottságában kongresszusi tag volt. Kennedy a fenti tisztségei mellett a Polycom és a KLA-Tencor vállalatok igazgatótanácsának is tagja.

"Kevin Kennedy csatlakozása kiemelkedő jelentőségű az Avaya számára, mivel személyével a vállalati kommunikációs iparág és az átfogó felsővezetői tapasztalat iránti nagyfokú megértés is érkezik a vállalathoz. Épp akkor érkezik a vállalathoz, mikor erős és meghatározó szerepünk van a piacon. Kevin segítségével az Avaya még sikeresebb lesz, stratégiánk és annak végrehajtásának köszönhetően még erőteljesebben betölthetjük a legfontosabb vállalati kommunikációs partner szerepét a piacon” -- nyilatkozta utódjáról Charles Giancorlo, az Avaya elnök-vezérigazgatója.

A JDSU-tól Kevin Kennedyvel gyakorlatilag egy időben távozik David Gudmundson, az optikai kommunikációs részlegért felelős alelnök is, aki a továbbiakban tanácsadói feladatkört tölt majd be a vállalatnál.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.