Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Idén is lesz T-Mobile egyetemi mobilinternet-pályázat

Bodnár Ádám, 2008. október 06. 10:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A T-Mobile ismét pályázatot hirdet hazai egyetemek hallgatói számára Kreatív közösségi megoldások mobil szélessávon címmel. A tavalyi, hasonló pályázathoz képest újdonság, hogy az egyetemek hallgatói vegyes csapatokat alkotva is részt vehetnek a versenyben.

[HWSW] A T-Mobile ismét pályázatot hirdet hazai egyetemek hallgatói számára "Kreatív közösségi megoldások mobil szélessávon" címmel. A tavalyi, hasonló pályázathoz képest újdonság, hogy az egyetemek hallgatói vegyes csapatokat alkotva is részt vehetnek a versenyben.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatóitól várja, hogy ötleteikkel járuljanak hozzá a mobilinternet elterjedéséhez, illetve annak gyakorlati célú, sokak számára értéket jelentő felhasználásához. Az idei pályázat fő célja, hogy a pályázó egyetemisták vagy csapatok a mobil szélessáv és a mobiltelefon kreatív alkalmazását, annak révén a közösségépítést szem előtt tartó, gyakorlatias, a valós életben alkalmazható ötleteket vessenek papírra. A pályázatokban megfogalmazott ötletek lehetnek weboldalak, köztéri installációk, számítógépre vagy mobiltelefonokra készített alkalmazások, egyéb megoldások vagy ezek kombinációi is.

Az egyéni pályázatok mellett az egyetemek hallgatói 2 vagy 3 fős vegyes, legalább két egyetem hallgatóit magában foglaló csapatokat alkotva is indulhatnak. Azok számára, akik az ötletüket másokkal közösen fejthetnék ki, de a többi egyetem hallgatóival nincs közvetlen kapcsolatuk, a szervezők biztosítanak fórumot a csapattársak kiválasztására. A pályázatra október 20-ig lehet regisztrálni, a pályamunkák leadási határideje pedig december 15-e. Az eredményhirdetésre 2009 februárjában kerül sor.