Szerző: Bodnár Ádám

2008. szeptember 26. 12:27

IBM-tanfolyamok az Albacompnál

Az IBM hivatalos tanfolyamainak beszállítója lett az Albacomp, miután pályázaton elnyerte az Authorized Training Provider (ATP) címet. A képzéseket az újonnan kialakított Albacomp Training Centerben tartják majd.

[HWSW] Az IBM hivatalos tanfolyamainak beszállítója lett az Albacomp, miután pályázaton elnyerte az Authorized Training Provider (ATP) címet. A képzéseket az újonnan kialakított Albacomp Training Centerben tartják majd.

Az Albacomp 2010-ig kötött szerződést az IBM hivatalos tanfolyamainak lebonyolítására. Ennek biztosítására alakították ki a budapesti Alkotás Pointban található Albacomp Training Centert, amelynek helyén korábban is működött a székesfehérvári cégnek oktatóterme. A mostani program keretében a vidéki képzésekkel együtt évente közel 3 ezer fő részére tudnak oktatást biztosítani.

"Az IBM oktatási üzletágának célja, hogy ügyfelei számára megtalálja a lehető leghatékonyabb képzési- oktatási formát, melynek keretében az igényelt témakörök elsajátíthatók" -- mondta Bartus János, az IBM Magyarországi Kft. oktatási üzletágának vezetője.

„Nagy elismerés az Albacomp számára, hogy hazánkban kizárólagos ATP partneri címet kapott az IBM oktatási üzletágától" -- mondta Minárovits János, az Albacomp Zrt. vezérigazgatója. "Bízunk abban, hogy az eddig megszerzett informatikai oktatási tapasztalatunkat egy nemzetközi vállalattal közösen indított programban tovább mélyíthetjük, ezáltal a magyarországi képzések továbbra is világszínvonalúak maradnak."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról