Szerző: Bodnár Ádám

2008. szeptember 15. 16:08

A Ciscótól jött az IQSYS új vezére

Rékasi Tibort nevezte ki ügyvezető igazgatóvá a Magyar Telekom rendszerintegrációval foglalkozó leányvállalata, az IQSYS. Rékasi a Cisco Systems Magyarország ügyvezetői székéből érkezik az IQSYS-hez.

HIRDETÉS

[HWSW] Rékasi Tibort nevezte ki ügyvezető igazgatóvá a Magyar Telekom rendszerintegrációval foglalkozó leányvállalata, az IQSYS. Rékasi a Cisco Systems Magyarország ügyvezetői székéből érkezik az IQSYS-hez.

A 35 éves vezető a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát, szakmai pályáját az Integra Kft.-nél kezdte ügyfélmenedzserként. 1997-től a Unisys Magyarországnál dolgozott a pénzügyi üzletfelek ügyfélmenedzsereként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként. 2000-ben csatlakozott a Cisco Systems Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezető, majd a nagyvállalati üzletág igazgatója lett. 2007 februárjában kinevezték a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójává, és e pozíciójában a vállalat operatív irányítása mellett felelős volt a teljes hazai értékesítési tevékenység koordinálásáért is.

A Ciscót megbízott ügyvezető igazgatóként György László irányítja, aki 2006 júliusában csatlakozott a Ciscóhoz a közszférába tartozó ügyfelekkel foglalkozó üzletág vezetőjeként, korábban 4 évig az IBM Magyarország államigazgatási üzletág igazgatójaként tevékenykedett. György 13 éves tapasztalattal rendelkezik informatikai területen.

a címlapról