Szerző: Bányai György

2008. szeptember 19. 15:11

Központban a zene a Samsung két új mobiljában

Új mobilsorozatot indít útjára a Samsung, melyek elsődleges feladata a zenelejátszás. A jó hangminőséget az új készülékekben is a Bang & Olufsen ICEpower technológiája szavatolja.

[HWSW] Új mobilsorozatot indít útjára a Samsung, melyek elsődleges feladata a zenelejátszás. A jó hangminőséget az új készülékekben is a Bang & Olufsen ICEpower technológiája szavatolja.

A Samsung a zenelejátszást választotta két új mobiljának, a BEAT-b M3510-nek és a BEAT-s M3200-nak legfőbb feladatául. A két telefon közül az első hagyományos rúd formában, a második pedig szétcsúsztatható kivitelben nyújt kivételes hangélményt. A most startoló sorozat első két készüléke a Bang & Olufsen ICEpower erősítőjét alkamazza, mely garancia az átlagból kiemelkedő hangminőségre.

Samsung BEAT mobilsorozat

A BEAT-b akkumulátora 19 órányi zenehallgatást és ötórányi beszélgetést tesz lehetővé 250 órányi készenléti idő mellett. A BEAT-s esetében ezek a számok 21 órányi zenehallgatási időre, hét órányi beszélgetésre, valamint kereken 400 órányi készenléti időre változnak. A két új mobil Auto EQ-funkciója a hangszínszabályozót a zene stílusához igazíthatja, a Shazam Find Music szolgáltatás pedig az épp hallgatott zene beazonosításában segít, ennek részletét a Shazam szerverére kell elküldeni, amely felismeri azt és a dal címével, valamint az előadó nevével válaszol.

A Samsung BEAT-b és a Samsung BEAT-s lehetővé teszi, hogy egy-két egyszerű mozdulattal irányíthassuk a dalok lejátszását. A telefon lefelé fordításával némíthatunk, megrázásával pedig a számok között lépegethetünk. A Motion Play névre keresztelt kezelési mód mellett a a zenéhez kapcsolódó gombok is használhatók az irányításra.

A mobilok 3G sebességű adatátvitelt nem kínálnak, azonban két megapixeles kamera, microSD kártyahely, Bluetooth A2DP rádió, 3,5 milliméteres jack-aljzat és a két hüvelykes, 240x320 képpontos kijelző megtalálható a jellemzők között. A Samsung új sorozatának két modellje közül a BEAT-b ebben a hónapban válik elérhetővé, azonban a BEAT-s-re sem kell sokat várni, mert jövő hónapban az is megérkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról