Szerző: Bodnár Ádám

2008. augusztus 8. 12:11

Sátor Csaba lett az Interware vezetője

Teljese szétválasztotta a tulajdonosi és menedzsment funkciókat az Interware, a folyamat utolsó lépéseként Pámer Róbert, a cég egyik alapítója, aki a vezérigazgatói pozíciót a kezdetektől betöltötte, visszavonul a cég irányításától. Ezzel egyidejűleg tulajdonosok augusztus 1-én Sátor Csabát nevezték ki a vállalat vezérigazgatójává.

[HWSW] Teljese szétválasztotta a tulajdonosi és menedzsment funkciókat az Interware, a folyamat utolsó lépéseként Pámer Róbert, a cég egyik alapítója, aki a vezérigazgatói pozíciót a kezdetektől betöltötte, visszavonul a cég irányításától. Ezzel egyidejűleg tulajdonosok augusztus 1-én Sátor Csabát nevezték ki a vállalat vezérigazgatójává.

"Az Interware az elmúlt évtizedben elérte azt a méretet és pozíciót a magyar piacon, amikor a további fejlődés előmozdítása érdekében tulajdonosi és menedzsment szerepeket már célszerű és szükséges elválasztani egymástól" -- mondta Pámer Róbert. "Sátor Csaba személyében egy képzett, tapasztalt, a vállalatot, az iparágat jól ismerő szakember lett cégünk első embere."

Az Interware új vezetője pályáját a Széchényi István Főiskola tanársegédeként kezdte, 1993-tól 2001-ig a korábbi Westelnél töltött be irodavezetői, senior menedzseri és marketing igazgató-helyettesi pozíciókat. Ezt követően a TVNET ügyvezetőjeként, majd 2003 végétől az eTel Magyarország kereskedelmi igazgatója dolgozott tovább, majd 2005-ben igazolt az Interware-hez, ahol kereskedelmi majd kereskedelmi- és marketing igazgatóként tevékenykedett, 2007-től pedig a cég operatív irányításáért volt felelős.

Az Interware tavaly decemberben megvásárolta az eTel Magyarországot, Sátor Csaba szerint a cég a továbbiakban is folytatni fogja akvizíciós tevékenységét, hogy a piaci konszolidációban meghatározó szerepet töltsön be. Az Interware az eTel-akvizíciónak és az ebből eredő szinergiák kihasználásának köszönhetően 2008-ban már 3 milliárd forint feletti bevételt és 400 millió forint feletti EBITDA-t vár.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.