Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Samsung i7110, a multimédiában is erős üzleti mobil

Bányai György, 2008. augusztus 06. 14:11
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Samsung bemutatta i7110 mobiltelefonját, mely a gyártó üzleti sorába illeszkedik, ám ennek ellenére igen komoly multimédiás képességekkel rendelkezik.

[HWSW] A Samsung bemutatta i7110 mobiltelefonját, mely a gyártó üzleti sorába illeszkedik, ám ennek ellenére igen komoly multimédiás képességekkel rendelkezik.

A Samsung i7110 Symbianos okostelefon alapvetően a gyártó üzleti sorozatába illik, ám a komoly készülék nem hagyja cserben a szórakozni vágyókat sem. A telefon 240x320 képpontos, 262 ezer színt megjeleníteni képes kijelzője alatt olyan navigációs gombegyüttes található, mely tapipadként is képes működni, ráhelyezett ujjunkat egy egérmutató követi a Symbian kezelőfelületen.

A mobil a fényképezni vágyók igényeivel is komolyan foglalkozik, az ő kedvükben öt megapixeles, autofókuszos élességállításra képes, xenon vakuval kiegészített modul jár, mely videofelvételek készítésére is alkalmas. A fényképek MicroSD kártyára kerülnek, melynek kapacitásán a fejlett zenelejátszó alkalmazás által megszólaltatott dalokkal osztoznak.

Samsung i7110, forrás: kingmobile

A készülék belső memóriájának mérete nem ismert, az azonban igen, hogy Bluetooth adóvevővel és FM-rádióval is felszerelték. A rúdformájú i7110-zel a Samsung folytatja a Symbianos telefonjainak sorát, mely sort az új mobil mostantól könnyebb kezelhetőséggel egészíti ki. A készülék bejelentésekor annak árával és piacra érkezésének időpontjával kapcsolatban nem derültek ki részletek.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.