:

Szerző: surmo

2000. július 11. 04:50

Voodoo5 driverek/Voodoo3 és Banshee frissítések

A 3DFX oldalára felkerült egy újabb drivercsomag. Csak a 4-es X sorozattal működnek, viszont a Voodoo5 már támogatva van. A Glide2-t használó programokkal nem kompatibilis. Jelenleg sem a V5 FSAA-ja nem működik, mivel csak az egyik chipet hajtja meg a driver, sem a DGA bugot nem javították ki. Remélhetőleg mihamarabb orvosolják ezeket a hiányosságokat. Egyre inkább az az érzésem, hogy a 3DFX-nek sürgősen tennie kellene valamit a programozói gárdájuk megsegítésére, mert nem csak a kártyáikkal vannak lemaradva a konkurrens NVidiától, de mostmár a driverekkel is, mégpedig nem is kicsit. Az egykori úttörőből tényleg sereghajtó válik?

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.