:

Szerző: Bányai György

2008. július 24. 13:20

Merész formatervű Creative médialejátszó érkezik

A Creative öreg motoros a médialejátszók piacán, számtalan merevlemezes és flash memóriás megoldása mellé most egy különleges formatervű termék érkezett. A Creative ZEN Mosaic 2, 4 és 8 gigabájt tárhellyel várhatja a dalokat.

[HWSW] A Creative öreg motoros a médialejátszók piacán, számtalan merevlemezes és flash memóriás megoldása mellé most egy különleges formatervű termék érkezett. A Creative ZEN Mosaic 2, 4 és 8 gigabájt tárhellyel várhatja a dalokat.

A Creative merész formatervű lejátszója -- ahogy a neve is egyértelműen utal rá -- mozaikszerű gombelrendezéssel hódíthat a friss megjelenés iránt fogékony fiatalok körében. A ZEN Mosaic a technkai oldalról is versenyképes termék, 1,8 hüvelykes kijelzőjén filmek is lejátszhatók, de JPEG, TIFF, BMP, valamint GIF formátumú képek is megjelenhetnek rajta. A Zen Mosaic rádióadók vételére is alkalmas, a befogott FM hullámsávú csatornákból 32 el is tárolható. A diktafonos használatot a beépített mikrofon teszi lehetővé, a felvételi minőségről a gyártó tájékoztatója nem tesz említést. A Mosaic éppúgy, mint az iPod lejátszók számos, a fő feladatal nem szorosan összefüggő extrát is kínál, mint amilyen a naptár, vagy a teendőlista. A lejátszóhoz tok, és formatervében passzoló minihangszóró is található a kiegészítőket tartalmazó listában.

Creative ZEN Mosaic
Creative ZEN Mosaic

A 79,5x40x12,8 milliméteres, 32 órányi zenelejátszási időt ígérő lejátszó mellé telepítő CD, USB kábel, valamint fülhallgató kerül a dobozba, utóbbit nem feltétlen kell használni, mert a Mosaic rendelkezik beépített hangszóróval is. A feketében, ezüstben és rószaszínben kapható készülék kettő és négy gigabájtos változata először a szingapúri és japán zenerajongók szívébe lophatja be magát, kapacitástól függően 99 és 129 dollár közötti árakon. A nyolc, illetve tizenat gigabájtos változat augusztusban érheti el a fogyasztókat 169 és 249 dolláros árcédulával.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.