Szerző: Bodnár Ádám

2008. július 1. 14:07

Összeolvad a UPC és a Monortel

Július 1-én egy cégbe olvad össze a Monor Telefon Társaság Kft. és a UPC Magyarország Kft., a legnagyobb hazai kábelkommunikációs vállalat. A UPC Magyarország Kft. ezáltal a Monor Telefon Társaság Kft. (Monortel, MTT) teljes körű jogutódjává válik, és így folytatja tovább tevékenységét.

[HWSW] Július 1-én egy cégbe olvad össze a Monor Telefon Társaság Kft. és a UPC Magyarország Kft., a legnagyobb hazai kábelkommunikációs vállalat. A UPC Magyarország Kft. ezáltal a Monor Telefon Társaság Kft. (Monortel, MTT) teljes körű jogutódjává válik, és így folytatja tovább tevékenységét.

Közös külföldi tulajdonosa, a Liberty Global révén a két hazai távközlési vállalat már egy évtizede azonos cégcsoportba tartozik, az MTT emblémájában már korábban is szerepelt, hogy a "UPC csoport tagja". Március végén a két cég közösen újította meg arculatát, és a Monortel felvette a upc telekom márkanevet. Ennek a folyamatnak a lezárása a mostani cégösszeolvadás, melynek végén a két vállalat jogilag is egységessé válik.

A jövőben az MTT szerződésein, nyomtatványain és számláin is UPC Magyarország néven szerepel majd. A vállalat lakossági és üzleti szolgáltatásait továbbra is változatlanul értékesíti az új néven. Az összeolvadás jogfolytonos, ezért az MTT minden beszállítói és előfizetői szerződése, tartozása és követelése hatályban marad, de immár a UPC Magyarországot kötelezi vagy jogosítja. A 29-es körzet ügyfélszolgálati irodái az összeolvadást követően is megmaradnak, sőt egy újabb irodával bővül a hálózat Gyálon. A telefonos ügyfélközpont elérhetősége 1229-ről 1429-re változik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról