Szerző: Bányai György

2008. június 26. 15:17

A Samsung szórja a telefonokat, megint bemutatott egy új modellt

A Samsung pár napja jelentetett be két, hagyományos építési formát követő készüléket, melyeket most a szingapúri telekommunikációs kiállításon még egy elcsúsztatható újdonság, a J800 Luxe követ.

[HWSW] A Samsung pár napja jelentetett be két, hagyományos építési formát követő készüléket, melyeket most a szingapúri telekommunikációs kiállításon még egy elcsúsztatható újdonság, a J800 Luxe követ.

A Samsung bő egy héttel ezelőtt két új, rúdformájú készüléket ismertetett, amelyeket most a Szingapúrban épp nyitva tartó telekommunikációs kiállításon egy elcsúsztatható mobillal egészített ki. A középkategóriába illő J800 Luxe mindössze 15 milliméter vastag, 2,2 hüvelykes kijelzőjén a mai állapotokat figyelembe véve igen szerény mennyiségű, 176x220 képpont alkotja a képet.

A J800 rendelkezik FM-rádióval és médialejátszó alkalmazással, utóbbi a zenei állományok mellett filmeket is képes elénk tárni. A mobil két megapixeles kamerája mellőzi az autofókuszos élességállítási módot, vagyis nem fotómobilról van szó. A fényképezővel készült képek a szűkös 18 megabájt belső memória és a microSD kártyák mellett a blogokra is könnyen feltölthetők 3G kapcsolaton keresztül.

Samsung J800

A J800 Luxe irodai fájlokat is megnyit, tejles HTML-böngészője van és Bluetooth (A2DP) rádiót is kapott. A webes felületű levelezők mellett a J800 beépített email kliensét is használhatjuk. Sajnos a készülék áráról egyelőre semmit sem tudni, az augusztusi piaci bevezetés is csak sejthető a többi készülék dátumaiból. A kiállításra a Samsung a hazánkban augusztus elejétől 39 ezer forintért megvásárolható L700-at és a Safari böngészővel felszerelt Symbianos okostelefont, az L870-et is elvitte.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról