Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Bemutatta két új okostelefonját a Motorola

Bányai György, 2008. június 25. 15:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Motorola hivatalosan is bemutatta új okostelefon-duóját, mindkét készülék Linux operációs rendszert futtat. A MOTOMING 1600 és MOTOMING 1800 között csak parányi eltérés van.

hirdetés
[HWSW] A Motorola hivatalosan is bemutatta új okostelefon-duóját, mindkét készülék Linux operációs rendszert futtat. A MOTOMING 1600 és MOTOMING 1800 között csak parányi eltérés van.

Az évezred első éveiben tündöklő Motorola Accompli vonalait idéző két készülék egyaránt 2,4 hüvelykes, érintésérzékeny kijelzőt kapott, amelyen 262 ezer színben jelenhet meg a 240x320 képpont. Ezt a kijelzőt egy felhajtható, füsthatású plexitakaró is védi. A mobilok rendelkeznek Bluetooth 2.0 (A2DP) rádióval és felszerelték őket 3 megapixeles autofókuszos kamerával is. A képek, illetve a zenelejátszó által emészthető egyéb tartalmak microSD kártyákon tárolhatók, a rés négy gigabájtos kapacitásig képes ezeket fogadni. A szórakozni vágyók FM-rádióadók hallgatásával is elüthetik a szabadidejüket

Motorola MOTOMING 1600 és 1800

Az internetezők viszont nincsenek elkényeztetve, a két új MOTOMING egyike sem kínál 3G/HSDPA-elérést, sem pedig Wi-Fi csatlakozást. A MING 1600 legfeljebb EDGE sebességgel képes az internetre csatlakozni, a MING 1800-ban pedig GPRS és CDMA 1x kapcsolatra képes áramkört találni. Beépített GPS-vevő viszont mindkét telefonban van, amivel nem csak navigálni lehet, hanem az elkészített fotókhoz is hozzárendelhetők a koordináták. A két készülék bejelentésekor azok árával és a picra kerülésük időpontjával kapcsolatos részletekről a gyártó nem tett említést.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!