Szerző: Bányai György

2008. július 4. 11:54

Az LG nyolc megapixeles, nagyfelbontású kijelzős mobil fejlesztésébe fogott

Az LG nem lehet már első a nyolc megapixeles fotómobilok terén, de okozhat meglepetést a negyedik negyedévben érkező KC910 telefonjával. A Sony Ericsson már bejelentette a 8 megapixeles C905 csúcsfényképezős mobilját, és a Motorola is dolgozik hasonló telefonon. Utóbbihoz hasonlóan az LG KC910 hivatalos bejelentésére is várni kell még, de a napokban már kiszivárogtt róla pár technikai adat.

HIRDETÉS

[HWSW] Az LG nem lehet már első a nyolc megapixeles fotómobilok terén, de okozhat meglepetést a negyedik negyedévben érkező KC910 telefonjával. A Sony Ericsson már bejelentette a 8 megapixeles C905 csúcsfényképezős mobilját, és a Motorola is dolgozik hasonló telefonon. Utóbbihoz hasonlóan az LG KC910 hivatalos bejelentésére is várni kell még, de a napokban már kiszivárogtt róla pár technikai adat.

Az LG KC910 nyolc megapixeles fényképezője elektronikus rázkódásvédelmet is kap, és az autofókuszos élességállítási rendszer alkalmas lesz az arcok felismerésére is. Utóbbi két lehetőség egyre szélesebb körben kezd elterjedni a felső kategóriás mobilok között, így az idő múlásával kevésbé értékelhetőek ezek kivételes képességként. A hivatalos bejelentés előtt már tudhatjuk, hogy az LG mobil alkalmas lesz 720x480 képpontos videók rögzítésére, a gyors feldolgozórendszernek köszönhetően ezt 30 képkockás sebességgel is teheti majd. Az LG KC910 a nyolc megapixeles képérzékelőjét Xenon vakuval támogatja meg, így a sötétebb témák sem maradnak megfelelő megvilágítás nélkül.


LG KC910: A kép illusztráció

A KC910 nem lesz vastagabb 14 milliméternél, kijelője érintésérzékeny lesz és 800x480 képpontból állíthatja elő a képet, amelyen a megjelenő kezelőfelületet teljesen átdolgozták. A mobilról egyelőre több részlet nem ismert, a fejlesztési fzisban lévő termék árával kapcsolatban még találgatásokba is korai lenne bocsátkozni. Nagy valószínűség szerint a negyedik negyedévben, októberben várható a kereskedelmi megjelenése.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 20:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.