Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Nokia hivatalosan is bejelentette E66 és E71 okostelefonjait

Bányai György, 2008. június 16. 16:10
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A mai napon a Nokia végre bejelentette két új okostelefonját. Az E66 és E71 a külsőt illetően némileg eltérnek egymástól, azonban egyaránt megtalálható bennük a HSDPA adatátvitel lehetősége, a vezeték nélküli hálózati modul, a microSD bővítőhely, illetve egy 3,2 megapixeles, autofókuszos fényképező, továbbá mindkét készülék alkalmas a GPS helymeghatározásra is.

hirdetés
[HWSW] A mai napon a Nokia végre bejelentette két új okostelefonját. Az E66 és E71 a külsőt illetően némileg eltérnek egymástól, azonban egyaránt megtalálható bennük a HSDPA adatátvitel lehetősége, a vezeték nélküli hálózati modul, a microSD bővítőhely, illetve egy 3,2 megapixeles, autofókuszos fényképező, továbbá mindkét készülék alkalmas a GPS helymeghatározásra is.

A Nokia ma bemutatta a Nokia E71-et és a Nokia E66-ot a legújabb e-mailre optimalizált készülékeket a Nokia Eseries termékskálájából. A két üzleti telefon a külső jegyeiben különbözik egymástól, a vékony Nokia E71-esetében a kijelző alatti területen teljes QWERTY billentyűzet található, a szétcsúsztatható készülékházba rejtett Nokia E66 mobilnál azonban a megszokot telefonbillentyűk szolgálnak az adatbevitelre.

Mindkét készüléket felszerelték üzleti és személyes e-mail kezelő alkalmazással. Azok a felhasználók, akik a munkahelyükön a Microsoft Exchange alkalmazást használják, hozzáférhetnek a leveleikhez a Mail for Exchange mobil e-mail kliens használatával, amely megtalálható a készülékeken. A Nokia E71 és a Nokia E66 támogatja a legújabb Ovi szolgáltatásokat, mint például a térképeket, zene- és a médiamegosztást. A képességek között szerepel a gyors HSDPA-alapú internet-elérés, a vezeték nélküli hálózati csatoló, az A-GPS navigáció, egy FM-rádióval felszerelt zenelejátszó, nyolc gigabájtig bővíthető memória és egy 3,2 megapixeles autofókuszos kamera.

Nokia E71 és E66

a Nokia E71 és a Nokia E66 készülékeket egy sor nagyvállalati szintű alkalmazással is ellátták, mint például a készülék memóriáját és a memóriakártyát is érintő beépített titkosítás. Mind a Nokia E71, mind a Nokia E66 tartalmaz integrált mobil VPN támogatást, melynek segítségével az üzleti felhasználók hozzáférnek vállalatuk intranetéhez, ezen felül a bizalmas információk védelmére készülékzárat és teljes törlési funkciót is kínálnak.

„A Nokia E71 és a Nokia E66 készülékeket a mobil életstílusban vezető felhasználóknak tervezték, akik gyors és egyszerű hozzáférést szeretnének a személyes- és munkahelyi e-mailjeikhez. Mindkét készülékkel követtük a fogyasztói visszajelzéseket, azaz a naptár és a névjegyek funkciókat egy gombnyomással elérhetővé tettük" -- mondta el Soren Petersen, a Nokia készülékekért felelős szenior alelnöke. Mindkét mobil júliustól válik elérhetővé, 350 eurós kiskereskedelmi áron.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.