Szerző: Bányai György

2008. június 16. 10:58

Játéktelefon érkezik a Sony Ericssontól?

Holnap, június 17-én több Sony Ericsson mobiltelefon mutatkozik majd be, melyek közül most a mozgásérzékelőt alkalmazó játékok futtatására is alkalmas F305 modell technikai részletei szivárogtak ki az internetre.

[HWSW] Holnap, június 17-én több Sony Ericsson mobiltelefon mutatkozik majd be, melyek közül most a mozgásérzékelőt alkalmazó játékok futtatására is alkalmas F305 modell technikai részletei szivárogtak ki az internetre.

A friss Sony Ericsson mobilok közül már hírt adtunk a nyolc megapixeles fényképezőgéppel szerelt C905-ről, most azonban az alacsonyabb árkategória egyik legfrissebb tagjának, az F305 technikai részletei szivárogtak ki. Az középosztály alsó szegmensébe sorolható telefon kifejezetten a játékok kedvelőinek készült, három előtelepített unaloműző alkalmazás is profitál a burkolat alá épített mozgásérzékelőből.

Az F305-tel nyolc órán keresztül játszhatunk majd, mely további órákkal tolható ki a külön megvásárolható nagykapacitású akkumulátorral. A készülék viszonylag alacsony felbontású, 176 x 220 képpontos kijelzőjén megjelenő kép mellé sztereó hangszórók szolgáltatják a hangokat. A telefonon futó játékok többrésztvevős üzemmódját a beépített Bluetooth adóvevővel is támogatja, ez is összekötheti az ellenfeleket.

Sony Ericsson F305

A mobilt nem csak játékra tervezték, a kiszivárgott információk alapján egy igen komoly zenelejátszó alkalmazás is megtalálható a képességek között, amely az általánosan ismert tömörített állományok mellett még a szupertömörített eAAC+ kodekkel csomagolt dalokat is képes megszólaltatni. A telefon szűkös, tíz megabájtnyi belső memóriája Memory Stick M2 memóriakártyákkal több gigabájtra is bővíthető.

A fekete és fehér színekben készülő, FM-rádióval is felszerelt mobil mindössze 97,5 grammot nyom, fizikai mérete pedig 96 x 47 x 14,6 milliméter. A holnapi hivatalos bejelentés után az F305 a harmadik negyedévben érheti el a fogyasztókat, ezidig nem ismertetett, de vélhetően alacsony áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról