Szerző: Bodnár Ádám

2008. június 9. 10:57

Új vezető az Oracle hazai leányvállalatánál

Távozik az Oracle Hungary éléről Füzes Péter, aki 2002 júniusa óta töltötte be az ügyvezető pozíciót. Füzes nem hagyja el a vállalatot, a jövőben a Kelet-Európai országokat és a volt FÁK-tagállamokat magában foglaló EE & CIS régióban tölti be a kormányzati értékesítésekért felelős vezető posztját.

[HWSW] Távozik az Oracle Hungary éléről Füzes Péter, aki 2002 júniusa óta töltötte be az ügyvezető pozíciót. Füzes nem hagyja el a vállalatot, a jövőben a Kelet-Európai országokat és a volt FÁK-tagállamokat magában foglaló EE & CIS régióban tölti be a kormányzati értékesítésekért felelős vezető posztját.

Reményi Csaba
Reményi Csaba
A mérnök-közgazdász végzettségű Füzes diplomáit Budapesten szerezte. Karrierjét a Novotrade-nél kezdte, 1991-től az Internet Kft.-nél dolgozott, amelyet 1994-ben az AT&T megvásárolt. Az AT&T három részre szakadása után a távközlési berendezések gyártására szakosodott Lucent Technologies Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatta pályáját, később a Lucent Technologies Inc. regionális igazgatójává is kinevezték. A Lucent szétválása után az üzleti kommunikációs rendszerek üzletágat folytató jogutód, az Avaya Magyarország Kft. közép-európai regionális ügyvezető igazgatói tisztségét látta el, innen igazolt az Oracle-höz.

Füzes Péter utóda Reményi Csaba lesz, aki 1997 óta dolgozik az Oracle-nél. Eleinte különféle szakértői és kereskedelmi pozíciókat töltött be, majd 2005-ben a technológiai üzletág vezetőjévé nevezték ki. Mielőtt az Oracle-höz csatlakozott volna, Reményi az Ernst & Young audit részlegén, valamint az ERBE Energetika Kft.-ben pénzügyi tanácsadóként dolgozott. A 39 éves Reményi első diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán szerezte, majd a PSZF-en pénzügyi, a University of Edinburgh-n pedig MBA diplomát szerzett.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról