Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Olcsó öt megapixeles, autofókuszos mobillal jelentkezett az LG

Bányai György, 2008. június 02. 16:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Piacon az LG eddigi legolcsóbb öt megapixeles kamerával szerelt mobiltelefonja, amely a kedvező ár ellenére az élességet autofókuszos rendszer segítségével méri. A mobil természetesen nem éri el a belépőkategóriás mobilok árainak mélységeit, de jó vételnek tűnik.

hirdetés
[HWSW] Piacon az LG eddigi legolcsóbb öt megapixeles kamerával szerelt mobiltelefonja, amely a kedvező ár ellenére az élességet autofókuszos rendszer segítségével méri. A mobil természetesen nem éri el a belépőkategóriás mobilok árainak mélységeit, de jó vételnek tűnik.

Az LG KC550 egy szétcsúsztatható mobil: a piros betétekkel izgalmassá tett fekete műanyag burkolatot krómcsík és bőrhatású hátlap teszi teljessé. A mobil legfőbb érdeme az öt megapixeles, autofókuszos Schneider-Kreuznach optikával megerősített fényképezőmodul. A kamera által exponált fotók és videók a 25 megabájtnyi belső memórián, vagy az olcsón beszerezhető miniSD kártyákon tárolhatók. A KC550 alkalmazásai között hang- és képszerkesztőt is találunk, amelyek csak az alap szerkesztési lehetőségeket kínálják.

A 100 grammos, 96,9x51,4x14,3 milliméteres készülék nem egyedül a képalkotás területén domborít kiemelkedően, része egy fejlett zenelejátszó alkalmazás is, mely az MP3 állományok mellett az AAC kódolással is elboldogul. A 240x320 képpontos kijelzőn megjelenő tartalom a tévékészülék képernyőjére is kiküldhető, az ehhez szükséges kábel jár a telefonhoz.

LG KC550

A KC550 USB 2.0 kapcsolaton keresztül köthető össze a számítógéppel, emellett Bluetooth adóvevő is áll a felhasználó rendelkezésére. A legfeljebb EDGE sebességű mobil netezésre képes telefonba FM-rádió és hat különféle, a telefon beépített mozgásérzékelőjét is hasznosító játék került. A mobil hamarosan hazánkba is megérkezik, Európa több piacán jelenleg 350 dollárnak megfelelő euróba kerül.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.