Szerző: Ady Krisztián

2008. május 30. 11:27

Júliusban érkezik a Samsung U800 Soul mobiltelefon

Várhatóan júliustól lesz kapható itthon a Samsung hagyományos kivitelű, Soul-sorozatú mobiltelefonja, az U800. A készülék csupán 9,9 milliméter vékony, így a Sprit of Ultra (Soul) nevet méltán viselheti a candybar kivitelű telefon.

[HWSW] Várhatóan júliustól lesz kapható itthon a Samsung "hagyományos" kivitelű, Soul-sorozatú mobiltelefonja, az U800. A készülék csupán 9,9 milliméter vékony, így a Sprit of Ultra (Soul) nevet méltán viselheti a "candybar" kivitelű telefon.

Az U800 rendkívüli vékonysága mellett egyszerű, letisztult formájával, szálcsiszolt fémborításával is felkeltheti az érdeklődést -- a minimalista design mostanában ritka a mobiltelefonok esetében. A telefon öt színben lesz elérhető, szürke, ezüst, fekete, pink és "Amethyst Violet" árnyalatok közül válaszhatunk majd. A telefonban 2 hüvelykes, 240 x 320 pixeles kijelző és 3,2 megapixeles, LED-es vakuval rendelkező kamera kapott helyet.

A Samsung telefonja harmadik generációs hálózatokhoz is kapcsolódhat, 3,6 megabit/s-os elméleti letöltési sebességre is képes HSDPA telefonmodulja. A kiegészítő képességek között zenelejátszást, videószerkesztést és -felvételt, FM-rádiót is találhatunk. A nagy, 1 gigabájtnyi memória microSD-kártyával bővíthető tovább, hogy zenéink, képeink elférjenek a készülékben.

Samsung U800 Soul
Samsung U800 Soul

Az U800 elsőként Németországban lesz elérhető június elejétől, majd Európában, a Közel–Keleten, Afrikában, Délnyugat–Ázsiában, Délkelet–Ázsiában és végül Dél-Amerikában is hozzáférhetővé válik. Magyarországon várhatóan júliustól lesz kapható.

a címlapról