Szerző: Bodnár Ádám

2000. július 9. 15:59

ASUS V7100 DVI teszt

Az ausztrál TechWatch oldalán megjelent egy teszt az ASUS V7100 DVI GeForce 2 MX chipes videokártyáról. Ez a típus 32 MByte SDRAM-mal, VGA-, TV- és DVI-csatlakozóval rendelkezik.

A kártyáról összességében nem sok tapasztalatot ismerhetünk meg, viszont találhatunk szép nagy képeket és néhány teszteredményt Quake3:Arena és 3DMark 2000 alatt. Érdekesség még, hogy a V7100 DVI nem volt képes elviselni a 140 MHz-nél magasabb front side bus beállítást, ezért úgy tűnik a mániákus túlhajtóknak érdemes lesz vigyázni ezzel a kártyával.

A 189 dolláros (~53000 Ft) kártya júliusban kerül az üzletekbe. Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merül fel bennem: érdemes-e ennyi pénzt áldozni erre a kártyára, melynek teljesítménye (főleg 32 biten) egyértelműen a rohamosan zuhanó árú GeForce SDR-hez közelít ám az áráért majdnem GeForce DDR-t kapni...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról