:

Szerző: bzd

2000. július 8. 19:59

Süni

Találtam egy oldalt, ahol azt mutatják be, hogy hogyan építsünk belülről sündisznóra emlékeztető blokkot vízhűtéshez. (High Density Copper Pin Waterblock) Egy ilyen szerkezet nagyjából olyan hatásos, mint egy kényszerített folyadékirányú cucc (ilyen pl. a Rev6.1). Aki vörösrézből kíván hűtést építeni annak mindenképpen valami hasonló ajánlott, mert a vörösréz nehezen megmunkálható, és nem biztos hogy az esztergályos elvállalja egy Rev6.1-szerű blokk kimarását belőle. Ez érthető is, mert 2-3 egyenként kb. 10000 Ft-os marófejet törne bele az elkészítéséhez... Ez a süni viszont alig igényel marást, csak sok lukat kell fútni bele, és abba kell beleforrasztani a tüskéket, tehát otthon is (viszonylag) könnyedén elkészíthető.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.