:

Szerző: Bodnár Ádám

2008. május 13. 12:13

Ügyvezetőként folytatja az Avaya hazai képviseletének élén Dancsi András

Ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját az Avayánál Dancsi András, akinek a feladata a marketing és értékesítési folyamatok irányítása mellett az Avaya képviselete a magyar piacon, míg Rohály Gábor ügyvezető igazgató a személyügyi, jogi és adminisztratív feladatokért felelős.

[HWSW] Ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját az Avayánál Dancsi András, akinek a feladata a marketing és értékesítési folyamatok irányítása mellett az Avaya képviselete a magyar piacon, míg Rohály Gábor ügyvezető igazgató a személyügyi, jogi és adminisztratív feladatokért felelős.

Dancsi András
Dancsi András
Dancsi András 2006 októberében csatlakozott az Avayához, ügyvezető igazgatóvá történt kinevezését megelőzően kereskedelmi igazgatóként dolgozott a cégnél. Dancsi András kereskedelmi igazgatóként megerősítette a vállalat direkt értékesítését, valamint stratégiai együttműködést épített ki az Avaya partnereivel, azokat támogatva az Avaya termékek és szolgáltatások értékesítésében. Tevékenységének köszönhetően az elmúlt időszakban az Avaya jelentős forgalomnövekedést ért el Magyarországon.

Ügyvezető igazgatóként Dancsi András feladatai közé tartozik a vállalat képviselete a magyar piacon, beleértve az értékesítés és marketing terület irányítása is. Rohály Gábor, aki 2002 óta látja el az Avaya Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói feladatait, beosztását megtartva a munkáltatói jogok gyakorlása mellett a személyügyi, jogi és adminisztratív feladatokat irányítja.

Dancsi András mérnöki végzettségét követően pályafutását a Digital Equipmentnél kezdte, majd a Compaq-nál folytatta értékesítési tanácsadóként, majd a Sun Microsystemsnél és az SAP-nál dolgozott értékesítési területen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.