Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A Samsung két stílusos fényképezőgéppel jelentkezett

Bányai György, 2008. április 30. 13:45
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Samsung két rejtett optikás modellel erősíti kompakt fényképezőgépeinek sorát. A VLUU i100 és i80 egymástól érdemben a képérzékelő felbontásában tér el.

[HWSW] A Samsung két rejtett optikás modellel erősíti kompakt fényképezőgépeinek sorát. A VLUU i100 és i80 egymástól érdemben a képérzékelő felbontásában tér el.

A Samsung egyike azon gyártóknak, amelyek elsők között alkalmazták a teljesen lapos készülékházban megbúvó rejtett optikát, mely a zoomtartomány egészén a burkolatban marad. A VLUU i100 és a VLUU i80 egyenesági leszármazottja az 5 megapixeles Digimax i5-nek, azonban öt helyett nyolc, illetve tíz megapixeles fényképek készíthetők velük. A két fényképezőgép számos extra lehetőséggel kedveskedik használójának, ezek közül említésre méltó az MP3-lejátszó, mely a beépített hangszórón, vagy a mellékelt fülhallgatón keresztül szólalhatja meg a zenéket. A másik fontos dolog, hogy a készülék lítiumion akkumulátora az USB kábelen keresztül is tölthető, akár fájlmásolás közben is.

Samsung VLUU i80 és i100

A fényképezőgépek három hüvelykes kijelzőjén szöveges fájlok is megjeleníthetők, de ezen kívül még diktafonként is hasznukat vehetjük. A nyolc megapixeles VLUU i80 fekete és ezüst színekben 300 dollár körüli áron kerülhet a boltokba, a VLUU i100 pedig kereken száz dollárral drágábban, de bővebb színválasztékban jut el a fogyasztókhoz, a készülékház ezüst, fekete, barna és szürke színben egyaránt elérhető lesz.