Szerző: Bányai György

2008. május 7. 12:17

Érkezik a Nokia E71: hivatalos bejelentés előtti részletek

A Nokia az új E71 hivatalos bejelentésére holnapig várnunk kell, de pár részlet kiszivárgott az új, Blackberryket idéző telefonsorozat legújabb tagjának technikai adatait illetően.

[HWSW] A Nokia az új E71 hivatalos bejelentésére holnapig várnunk kell, de pár részlet kiszivárgott az új, Blackberryket idéző telefonsorozat legújabb tagjának technikai adatait illetően.

A Nokia május 8-án jelenti be mobilújdonságát, az E71-et, melynek már nem csak jellemzőit ismerhetjük, hanem fotót is közölhetünk róla. Az E61-hez és a frissített E61i-hez képest számos újdonságot kínál az E71, ezek egyike a 3,2 megapixeles, autofókuszos kamera, valamint a beépített GPS-vevő. A vékony, 112x57x10 milliméteres készülékházban HSDPA adatátvitelre képes lapkakészlet kapott helyet.

Nokia E71

A csúcskategóriás üzleti készülék egyik legfontosabb jellemzője a kijelző alatti teljes QWERTY billentyűzet, melynek segítségével a kényelmes az SMS-ezés vagy a levelezés. Helyi hálózatokon internetezni, levelezni a beépített 802.11 b/g vezeték nélküli adapteren keresztül is lehet majd, a szórakozás terén FM-rádióval, illetve fejlett médialejátszó képességekkel büszkélkedhet az E71. A május 8-ra időzített hivatalos bejelentésig a fentieken kívül a készülékről egyebet nem közölhetünk, holnapig várnunk kell a piacra érkezés dátumára, valamint a végfelhasználói árra is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról