Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Új üzletágvezetők a Microsoftnál

Bodnár Ádám, 2008. április 28. 15:49
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Április 30-tól Fehérvári József helyett Héjjas Gábor tölti be a Microsoft Magyarország nagyvállalati üzletág-igazgatói posztját, az infomunkás üzletág új vezetője pedig Civin Péter, aki Pozsony Balázst váltja ebben a pozícióban.

hirdetés
[HWSW] Április 30-tól Fehérvári József helyett Héjjas Gábor tölti be a Microsoft Magyarország nagyvállalati üzletág-igazgatói posztját, az infomunkás üzletág új vezetője pedig Civin Péter, aki Pozsony Balázst váltja ebben a pozícióban.

A nagyvállalati üzletág vezetőjeként Héjjas lesz felelős lesz a nagyvállalati ügyfelek felé történő értékesítési stratégia kialakításáért és végrehajtásáért. A közgazdász végzettségű szakember 1996-tól 2001-ig töltötte be az Unilever Magyarország Kft DiverseyLever vállalatának ügyvezetői posztját. 2001-től, mint vállalati üzletágvezető vett részt a Matávnet Axeleróvá alakulásában, majd 2004-től az Axelero értékesítési vezérigazgató helyettese. 2005-ben a Telekom T-Com üzletágán belül a lakossági szolgáltatások divíziójának vezetését vette át.

Civin Péter az Office Systems termékportfólióba tartozó termékekért felelős, az Office portfólió megoldásainak népszerűsítésén, a piaci növekedési lehetőségek feltérképezésén és a partnerhálózati együttműködés megerősítésén túl feladata lesz az illegális szoftverhasználat elleni fellépés. A közgazdász végzettségű szakember hét hónapja csatlakozott a Microsoft OEM csapatához marketing menedzserként. Karrierjét a Kraft Foodsnál kezdte, ahol három évig dolgozott brand menedzserként. Ezután a Sony Ericsson CEE marketingkommunikációs menedzsereként 12 ország marketing-kommunikációs tevékenységeiért volt felelős, majd a T-Online B2B marketing részlegét vezette öt évig.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.