Szerző: Bányai György

2008. április 23. 16:12

A Sony Ericsson két új HSDPA-képes mobilt mutatott be

A Sony Ericsson két új középkategóriás mobiltelefont mutatott be. Mindkét telefon alkalmas a HSDPA adatátvitelre, és rendelkeznek Memory Stick M2 kártyahellyel.

[HWSW] A Sony Ericsson két új középkategóriás mobiltelefont mutatott be. Mindkét telefon alkalmas a HSDPA adatátvitelre, és rendelkeznek Memory Stick M2 kártyahellyel.

A Sony Ericssonnak bizony szüksége van új modellek bevezetésére, hiszen az egy évvel ezelőtti első negyedéves profit az idei első negyedévre 48 százalékkal csökkent, miközben az eladott készülékek száma alig nőtt. A két újdonság, a szétnyitható Z780 és a hagyományos készülékházzal rendelkező G502 a középmezőny modelljeit gyarapítja és mindkettejük rendelkezik HSDPA adatátviteli képességekkel.

A négynormás Z780 a közelmúltban bemutatott Z770 testvére, a szétnyitható készülékházban a fent említett adatátviteli képesség mellett aGPS helymeghatározás és a hozzá a Google Maps Mobile legújabb változata is megtalálható. A készülék kijelzője 240x320 pixeles felbontásban tálal, a burkolaton megtalálható kártyahelybe Memory Stick M2 memóriakártya illik, rendelkezik Bluetooth 2.0 A2DP adapterrel, FM rádióval, valamint két megapixeles fényképezőgéppel.

Z780 és G502

A hagyományos, nem szétnyitható, nem szétcsúsztatható készülékházban kínált G502 a Z780-hoz hasonló belső jellemzőkkel lép piacra egyetlen kivétellel, a G502 nem kínálja az aGPS helymeghatározást. Mindkét telefon még a második negyedévben piacra kerül, egyelőre nem ismertetett fogyasztói áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról