Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Cisco-Raiffeisen lízingprogram kis- és középvállalatok számára

Bodnár Ádám, 2008. április 14. 14:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Közös finanszírozási programot indított kis- és középvállalatok számára a Cisco és a Raiffeisen Lízing, amely valamennyi Cisco termékre és szolgáltatásra érvényes.

hirdetés
[HWSW] Közös finanszírozási programot indított kis- és középvállalatok számára a Cisco és a Raiffeisen Lízing, amely valamennyi Cisco termékre és szolgáltatásra érvényes.

Az április 15-től július 31-ig tartó EasyLease Finanszírozási Program keretében a cégek a jelenlegi piaci kamatoknál kedvezőbben valósíthatják meg informatikai beruházásaikat 500 ezer és 7 millió forint értékhatár között, 24-36 hónapos futamidővel, CHF, HUF vagy EUR alapon. A lízingbevevőknek a futamidő kezdetén önerőt nem szükséges befizetniük, csak a vételár áfáját, amely azután a hatályos jogszabályoknak megfelelően visszaigényelhető.

"A kkv-k számára nem a technológia jelenti a legnagyobb akadályt, hanem az új információtechnológiai megoldások bevezetéséhez szükséges pénzügyi eszközök hiánya. A megfelelő finanszírozás segíthet a költségvetési problémák megoldásában, lehetővé téve, hogy a vállalatok olyan haladó technológiákba ruházzanak be, amelyek a költségek leszorítása mellett fokozzák az üzleti és működési hatékonyságot" -- mondta Vass Gábor, a Cisco Magyarország kis- és középvállalati üzletágvezetője.

Az ügyletek lebonyolítása a szokásos eljárásnáé lényegesen kevesebb papírmunkát igényel, a finanszírozási kérelmek a szükséges dokumentumok benyújtását követően legfeljebb 2 munkanap alatt elbírálásra kerülnek, mindennemű kezelési költség felszámítása nélkül. A Cisco EasyLease finanszírozási program a Cisco hivatalos regisztrált partnerein, illetve a finanszírozást nyújtó Raiffeisen Lízing Zrt. kijelölt értékesítő munkatársain keresztül érhető el.

"A tapasztalat azt mutatja, hogy a kkv-k pénzügyi forrásaikat inkább üzemeltetési tevékenységeikre, semmint olyan innovatív megoldásokra fordítják, amelyekkel igazi versenyelőnyre tehetnének szert" -- nyilatkozta Göblös Gergely, a Raiffeisen Lízing gép-berendezés üzletágának igazgatója. Göblös szerint a hazai informatikai lízingpiac dinamikusan növekszik, 2007-ben 50 százalékkal bővült, de még így is csak a teljes lízingportfolió 2 százalékát adta, míg nyugat-európában ez átlagosan 10 százalék körül alakul.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.