Szerző: Bodnár Ádám

2008. április 14. 14:42:47

Cisco-Raiffeisen lízingprogram kis- és középvállalatok számára

Közös finanszírozási programot indított kis- és középvállalatok számára a Cisco és a Raiffeisen Lízing, amely valamennyi Cisco termékre és szolgáltatásra érvényes.

[HWSW] Közös finanszírozási programot indított kis- és középvállalatok számára a Cisco és a Raiffeisen Lízing, amely valamennyi Cisco termékre és szolgáltatásra érvényes.

Az április 15-től július 31-ig tartó EasyLease Finanszírozási Program keretében a cégek a jelenlegi piaci kamatoknál kedvezőbben valósíthatják meg informatikai beruházásaikat 500 ezer és 7 millió forint értékhatár között, 24-36 hónapos futamidővel, CHF, HUF vagy EUR alapon. A lízingbevevőknek a futamidő kezdetén önerőt nem szükséges befizetniük, csak a vételár áfáját, amely azután a hatályos jogszabályoknak megfelelően visszaigényelhető.

"A kkv-k számára nem a technológia jelenti a legnagyobb akadályt, hanem az új információtechnológiai megoldások bevezetéséhez szükséges pénzügyi eszközök hiánya. A megfelelő finanszírozás segíthet a költségvetési problémák megoldásában, lehetővé téve, hogy a vállalatok olyan haladó technológiákba ruházzanak be, amelyek a költségek leszorítása mellett fokozzák az üzleti és működési hatékonyságot" -- mondta Vass Gábor, a Cisco Magyarország kis- és középvállalati üzletágvezetője.

Az ügyletek lebonyolítása a szokásos eljárásnáé lényegesen kevesebb papírmunkát igényel, a finanszírozási kérelmek a szükséges dokumentumok benyújtását követően legfeljebb 2 munkanap alatt elbírálásra kerülnek, mindennemű kezelési költség felszámítása nélkül. A Cisco EasyLease finanszírozási program a Cisco hivatalos regisztrált partnerein, illetve a finanszírozást nyújtó Raiffeisen Lízing Zrt. kijelölt értékesítő munkatársain keresztül érhető el.

"A tapasztalat azt mutatja, hogy a kkv-k pénzügyi forrásaikat inkább üzemeltetési tevékenységeikre, semmint olyan innovatív megoldásokra fordítják, amelyekkel igazi versenyelőnyre tehetnének szert" -- nyilatkozta Göblös Gergely, a Raiffeisen Lízing gép-berendezés üzletágának igazgatója. Göblös szerint a hazai informatikai lízingpiac dinamikusan növekszik, 2007-ben 50 százalékkal bővült, de még így is csak a teljes lízingportfolió 2 százalékát adta, míg nyugat-európában ez átlagosan 10 százalék körül alakul.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 19. 21:45

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.