Szerző: Bányai György

2008. április 8. 15:13

Újabb Black Label mobiltelefon-sorozat közeleg az LG-től

Az LG bejelentette, hogy hamarosan bemutatja harmadik Black Label készüléksorozatát, amelytől a Chocolate, de legfőképp a Shine sorozathoz mérhető sikereket remél. A sort alkotó első mobil április 24-én mutatkozik be, addig pár adaton kívül még a nevét sem ismerhetjük.

[HWSW] Az LG bejelentette, hogy hamarosan bemutatja harmadik Black Label készüléksorozatát, amelytől a Chocolate, de legfőképp a Shine sorozathoz mérhető sikereket remél. A sort alkotó első mobil április 24-én mutatkozik be, addig pár adaton kívül még a nevét sem ismerhetjük.

Az LG április 24-én rántja le a leplet a harmadik Black Label készüléksorozatáról, amelynek első tagja a gyártó állítása szerint az összes élvonalbeli mobiltechnológiát tartalmazni fogja. A gyártó a szénszálas anyagokból és edzett üvegből készült újdonság nevét még nem ismertette, meghagyta azt a bemutatóra. Annyit azonban már tudhatunk, hogy a még névtelen telefon LED-vakuval kiegészített öt megapixeles kamerát fog tartalmazni.

Az LG újdonsága az LG által közzétett fotók alapján nagy valószínűséggel szoros rokonságban áll majd az idei CeBIT-en bemutatkozó KF750 elcsúsztatható mobillal, melynek jellemzői között megtalálható a MicroSD kártyákkal bővíthető 160 megabájt belső memória, az érintésérzékeny 240x320 pixeles kijelző, mely a telefon nyitott állapotában további funkciógombokat is megjeleníthet.

LG Black Label

A készülék a legvékonyabb öt megapixeles fotómodult tartalmazó telefon lesz, ami egyben azt is jelenti, hogy a jelenlegi csúcstartónál, a 14,9 milliméteres Samsung G600-nál is vékonyabbnak kell lennie. Az április 24-én Londonban megrendezésre kerülő bemutatkozás után először az európai piacokon lesz elérhető, melyeket rövid késéssel természetesen a többi is követ majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról