:

Szerző: sammer

2000. július 7. 06:14

SiN és Heavy Metal: FAKK 2 Mac-re

Előző hírünkben beszámoltunk arról, hogy a Contraband Entertainment elkészíti a SiN és a Heavy Metal: FAKK 2 játékokat Mac-re.
A Ritualistic most készített egy interjút Bill Heineman-nal, a Contraband Entertainment technikai vezetőjével. Bill megerősítette, hogy a Wages of Sin kiegészítőt (ami legalább olyan jó mint az eredeti játék) szintén átírják Macintoshra, és szóba hozta, hogy a FAKK2-t Mac-en kívül egy másik platformra is el fogják készíteni, de nem nevezte meg, hogy melyikre (figyelembe véve, hogy Bill-nek Playstation, Gameboy, Dreamcast sőt még Atari 2600 platformokkal is vannak tapasztalatai nem érdemes találgatni - talán az biztos, hogy nem Linux lesz az).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.