Szerző: Bányai György

2008. április 3. 15:57

Olcsóbbnál olcsóbb Nokia telefonok közelednek

A Nokia a piac belépőszintű modelljei közé visz színt stílusos, új készülékeivel, amelyek között megtalálható a gyártó eddigi legolcsóbb 1,3 megapixeles kamerával rendelkező mobiltelefon is.

[HWSW] A Nokia a piac belépőszintű modelljei közé visz színt stílusos, új készülékeivel, amelyek között megtalálható a gyártó eddigi legolcsóbb 1,3 megapixeles kamerával rendelkező mobiltelefon is.

A Nokia 5000 kártyafüggetlenül, tehát szolgáltatói hűségszerződés vállalása nélkül 90 euróért vásárolható majd meg, ezért az összegért a színes, divatos készülékházban 1,3 megapixeles fényképezőgépet, FM-rádiót és Bluetooth adatkapcsolatot kínál az alap telefonfunkciók mellett. A Nokia 5000 két hüvelykes színes kijelzővel ez év nyarán érkezik.

Új Nokia modellek

A fejlődő országok felé fordul a Nokia a 2680 Slide elcsúsztatható telefonnal, illetve azokhoz, akiknek a piac legolcsóbb modelljei sem elég olcsók. A 75 eurós kártyafüggetlen árért VGA-felbontású kamera, Bluetooth-adóvevő és FM-rádió áll majd a vásárló rendelkezésére. Ennél is olcsóbb lesz a hagyományos, nem elcsúsztatható készülékházzal rendelkező 1680 classic, mely 50 euróért 128x160 képpontos kijelzőt, beépített email-klienst és Java-alkalmazások futtatásának lehetőségét kínálja.

Új Nokia modellek

A Nokia belépőszintű telefonjai a Prism sorozatot is érintik a 7070 Prism modellel, amely szétnyitható, ám a piacon lévő Prism modellek külső megjelenésével teljes harmóniában álló külsőben kihangosítót és a hangrögzítés lehetőségét kínálja az alap GSM-funkciók mellett. E készülék az év harmadik negyedévében érkezik a piacra 50 eurós áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról