Szerző: Bányai György

2008. március 31. 15:41

Hamarosan hazánkban is kapható a CES-en díjazott Logitech multimédiás minibillentyűzet

A CES-en nagy sikert aratott parányi Logitech DiNovo Mini multimédiás billentyűzettel hamarosan hazánkban is kiegészíthetők a PC-alapú házi szórakoztató központok.

[HWSW] A CES-en nagy sikert aratott parányi Logitech DiNovo Mini multimédiás billentyűzettel hamarosan hazánkban is kiegészíthetők a PC-alapú házi szórakoztató központok.

A Logitech felismerte, hogy igény van a hétköznapi billentyűzetek stílustalanságától mentes, az átlagosnál jóval kisebb méretű beviteli eszközre, ha annak feladata a PC-alapú házi szórakoztató központ vezérlése. A DiNovo Mini a hagyományokkal a külső megjelenés terén szakít leginkább, a tenyérben elférő gömbölyded ház felhajtható fedele alatt 63 háttérvilágítással ellátott billentyű kapott helyet.

A hüvelykujjas használatra tervezett billentyűk mellett egy kétfunkciós navigálópad ad kényelmes lehetőséget a menüben a lejátszandó állományok kiválasztására, illetve az egérmutató irányítására is. A háttérvilágítás fényerejét fényérzékelő szenzor szabályozza, színe kétféle lehet, zöld a médiavezérlő-üzemmódban, narancssárga pedig a navigációhoz.

Logitech DiNovo Mini

A PlayStation 3 játékkonzollal is szót értő DiNovo Mini 10 méteres hatótávolságú Bluetooth 2.0 adapterrel csatlakozik a média-PC-hez, a beépített lítiumion akkumulátora egy feltöltéssel (4 óra töltési idő) akár egy hónapon keresztül is elláthatja árammal. A 152x90x27,5 milliméteres, akkumulátorral és vevőegységgel együtt 175 grammot nyomó, Európában 150 euróért megvásárolható multimédiás kiegészítő heteken belül éri el hazánkat, egyelőre még nem ismert hazai áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.