Szerző: Bányai György

2008. március 31. 15:41:13

Hamarosan hazánkban is kapható a CES-en díjazott Logitech multimédiás minibillentyűzet

A CES-en nagy sikert aratott parányi Logitech DiNovo Mini multimédiás billentyűzettel hamarosan hazánkban is kiegészíthetők a PC-alapú házi szórakoztató központok.

[HWSW] A CES-en nagy sikert aratott parányi Logitech DiNovo Mini multimédiás billentyűzettel hamarosan hazánkban is kiegészíthetők a PC-alapú házi szórakoztató központok.

A Logitech felismerte, hogy igény van a hétköznapi billentyűzetek stílustalanságától mentes, az átlagosnál jóval kisebb méretű beviteli eszközre, ha annak feladata a PC-alapú házi szórakoztató központ vezérlése. A DiNovo Mini a hagyományokkal a külső megjelenés terén szakít leginkább, a tenyérben elférő gömbölyded ház felhajtható fedele alatt 63 háttérvilágítással ellátott billentyű kapott helyet.

A hüvelykujjas használatra tervezett billentyűk mellett egy kétfunkciós navigálópad ad kényelmes lehetőséget a menüben a lejátszandó állományok kiválasztására, illetve az egérmutató irányítására is. A háttérvilágítás fényerejét fényérzékelő szenzor szabályozza, színe kétféle lehet, zöld a médiavezérlő-üzemmódban, narancssárga pedig a navigációhoz.

Logitech DiNovo Mini

A PlayStation 3 játékkonzollal is szót értő DiNovo Mini 10 méteres hatótávolságú Bluetooth 2.0 adapterrel csatlakozik a média-PC-hez, a beépített lítiumion akkumulátora egy feltöltéssel (4 óra töltési idő) akár egy hónapon keresztül is elláthatja árammal. A 152x90x27,5 milliméteres, akkumulátorral és vevőegységgel együtt 175 grammot nyomó, Európában 150 euróért megvásárolható multimédiás kiegészítő heteken belül éri el hazánkat, egyelőre még nem ismert hazai áron.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 29. 03:14

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy 10 alkalmas, 30 órás online képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.